Γρ. Πετράκος: “Μετά το καλοκαιράκι θα συμβούν συνταρακτικά γεγονότα”

Νέα παρέμβαση και μήνυμα από τον καλλιτέχνη Γρηγόρη Πετράκο, που έστειλε πολλαπλό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση με ανάρτηση του στα social media.

«Αγαπητοί συνάνθρωποι. Ξέρω, θα θέλατε πολύ, όλα να τελειώνουν και να έρθουμε πάλι “στα ίσα μας”. Αυτό ελπίζατε από την πρώτη στιγμή που σας είπαν για τις “δύο κρίσιμες βδομάδες”…
Επειδή λοιπόν δε θα τελειώσει τίποτα, αντιθέτως είναι ακόμα στην αρχή, θα πρέπει να αποκτήσετε μια πιο συνειδητή στάση απέναντι σε αυτό που μας συμβαίνει!
Ξέρω, είστε κουρασμένοι, είναι καλοκαιράκι κλπ.

Όμως θα πρέπει να βρείτε επιτέλους λίγο χρόνο να κάνετε τη δική σας έρευνα, να διαβάσετε με τα ίδια σας τα μάτια τα στοιχεία, να ανοίξετε μόνοι σας τα μάτια σας για να δείτε το προφανές.
Το προφανές είναι ότι η ανθρωπότητα δέχεται μια άνευ προηγούμενου επίθεση. Στόχος αυτής της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, όπως την ονομάζουν, είναι όχι μόνο να αλλάξει το σύστημα διακυβέρνησης και εξουσίας του ανθρώπου, αλλά να αλλάξει ο ίδιος ο άνθρωπος!

Μετά το καλοκαιράκι (ή και μέσα σε αυτό αν και το απεύχομαι) θα συμβούν δυσάρεστα και συνταρακτικά γεγονότα (σα να μην έφταναν ήδη αυτά που έχουμε). Προετοιμαστείτε!
Και όταν λέω προετοιμαστείτε, δεν εννοώ πηγαίνετε να πάρετε χαρτιά τουαλέτας… Εννοώ προετοιμαστείτε νοητικά, ψυχολογικά και κυρίως πνευματικά.]

Εσείς, η μεγάλη μερίδα εκεί στη μέση… Που δεν έχετε πάρει θέση… ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΆΡΕΤΕ.
Φροντίστε να πάρετε τη σωστή. Όχι για κανέναν άλλον. Για τον εαυτό σας.
Σοβαρευτείτε! Καλό μπάνιο τώρα».