Κωνσταντίνος Παπαδάκης: Η νέα εκδοχή στην διασκέδαση!

Αυτοπαρουσιάζεται ως Partu animal και έχει περάσει από όλους τους χώρους της διασκέδασης και αυτού που λέμε νύχτα. Η τελευταία του επιτυχία είναι το “Παναθεμά σε”,αλλά ο ίδιος παρουσιάζει μια νέα εκδοχή στην νυχτερινή διασκέδαση αφού ροκάρει,ποπάρει,κάνει ένα λάιβ πρόγραμμα που τα έχει όλα κυριολεκτικά! Ένα κανονικό πάρτι,αφού αυτό θέλει να προσφέρει στον κόσμο! Διασκέδαση,αφού όπως χαρακτηριστικά λέει η Ελλάδα είχε Θεό της διασκέδασης! Άλλωστε μας λανσάρει τον όρο διασκεδαστής!

Ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης ήρθε με φόρα για να μείνει και μας παρουσιάζεται στο “Πατρινόραμα”!

“Ξεκινάω σαν τραγουδιστής στον Σταυρό του Νότου 16 χρονιών από το 1999 έως το 2001! Στο απέναντι μαγαζί όταν είχε πρωτοανοίξει και μια σχολική μπάντα. Μετά γίνομαι Dj επειδή εκείνη την εποχή έχει φύγει από την μόδα η κιθάρα,τα τύμπανα κτλ. Εγώ ξεκίνησα σαν ροκ τραγουδιστής. Εκείνη την εποχή έχει γίνει πιο ηλεκτρονική η μουσκή και εγώ έγραφα από μικρός. Γίνομαι Dj και για χρήματα και αρχίζω από καφετέρια! Γρήγορα όμως αρχίζουμε τα φοιτητικά πάρτι και με βρίσκουν και με καλούν στην Μύκονο στο Celebritys. Μετά Ακάνθους,Ακρωτήρι,στο παλιό Λόχαν και βασικά με την RnB και τα πάρτι αυτά. Και στο θρυλικό Galea με Γκιφτ,Μιχάλη κτλ. Και σαν δημόσιες σχέσεις και σαν Dj και μετά στο Sex me Up έως το 2016. Παράλληλα είχα ένα στούντιο και ηχογραφούσα και άλλους καλλιτέχνες. Εξ ανάγκης έκανε το RnB καθώς μ αρέσει το ελληνικό τραγούδι εμένα.

Και ξεκινάμε το 2018 στον Πειραιά με άλλα δύο άτομα να τραγουδάμε πάνω στην μουσική. Μετά πάμε Κολωνάκι και μας βρισκει η καραντίνα! Και εκεί γράφω το πρώτο μου τραγούδι και μετά αρχίζουν τα λάιβ μας. Και στην “Αρχιτεκτονική” αρχίζουμε σαν βάση μας. Ένα λάιβ με ποπ,ροκ,ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα με φουλ ένταση, Και μετά σε πολλά μαγαζιά όπως στο Faust και στην καινούργια  “Αρχιτεκτονική” στο Γκάζι. Και μου αρέσει να λέω διασκεδαστής. Αν μου ζητάς σε τι στιλ,κάτι από Ρουβάς,Μέλλισες,Σχοινάς. Και στα λάιβ έχουμε μια ένταση,μια χαλαρώνουμε Πήγα πλέον στην δισκογραφική στην Sonar. Ο Πανταζής και ο Κιόμος πχ είναι στους αγαπημένους μου αλλά θέλω με το δικό μου στιλ. Για την συνέχεια θέλω να πάω σε κάποα πίστα αλλά με το δικο μου στιλ. Και φυσικά τα λάιβ μας. Και το καλοκαίρι βασικά εκτός Αθήνας αφού ήμασταν όλο το χειμώνα”

“Θα με χαρακτήριζα Partu animal! Κάνω πάρτυ.οπότε γι αυτό και λέω αυτό θα έβαζα σαν τίτλο”!

“Όλα τα είδη  μουσικής χωράνε. Και άλλωστε με 5-6 ώρες πρόγραμμα σε ένα μαγαζί χωράνε όλα. Είτε σε κλαμπ,είτε σε μπουζούκια”

“Το “Παναθεμά σε” έφτασε το μισό εκ views. Είναι ένα πρωτότυπο κομμάτι και οι πινελιές του Μιχάλη και το κλιπ του Βαγγέλη του Τσαουσόπουλου το κάνουν τέλειο.  Νομίζω ξεχωρίζει απο τον στίχο το κομμάτι αυτό. Που απευθύνεται σε όσους μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούνε,ή σε όσους βρίσκονται σε μια ωραία κατάσταση έντασης που λέμε (σ.σ γέλια). Ετοιμάζουμε και άλλα καθώς μου αρέσουν οι εκπλήξεις και τα νέα πράγματα. Και θέλω τραγούδια που να πάιζουν και στο ραδιόφωνο και στο κλαμπ”


“Ο κόσμος γουστάρει τα ωραία τραγούδια από όποιον χώρο και αν είναι αυτά. Και δεν κόβει την νύχτα. Είμαστε Έλληνες που έχουμε τον Θεό Διόνυσο που ήταν αφιερωμένος και ο πρώτος μου δίσκος. Είναι το DNA του Έλληνα. Είμαστε ο μοναδικός λαός που είχαμε Θεό με το κρασί,το φαγητό ,το ποτο,την διασκέδαση”!

Ακούστε εδώ την τελευταία του επιτυχία!
https://www.youtube.com/watch?v=UM8LbAx1FfM