Κώστας Πελετίδης: «Συνεχίζουμε για την Πάτρα των πολλών»

Ο δημοτικός συνδυασμός  «Λαϊκή Συσπείρωση»  πραγματοποίησε προεκλογική συγκέντρωση στην Πλατεία Τριών Συμμάχων. Στο βήμα ο Δήμαρχος Πατρέων και εκ νέου υποψήφιος, Κώστας Πελετίδης.

Στην ομιλία του ο κ. Πελετίδης αναφέρθηκε στα έργα που έχουν γίνει και μάλιστα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα έργα που γίνονται από τους εργάτες του δήμου και όχι με αναθέσεις όπως γίνονται σε άλλους δήμους.

Ο Δήμαρχος, στην ομιλία του, ανάμεσα στα άλλα, τόνισε ότι από Δευτέρα ο πατραϊκός λαός θα έχει να αντιμετωπίσει μια σειρά εμπόδια, από την ΕΕ, την Κυβέρνηση, από τις αντιλαϊκές κατευθύνσεις που προωθούνται συνολικά. Στην πάλη του να σταθεί ο όρθιος, δεν πρέπει να έχει να αντιμετωπίσει άλλο ένα εμπόδιο, μιας Δημοτικής Αρχής που θα είναι ενεργός υποστηρικτής της κυβερνητικής πολιτικής, που θα υλοποιεί όλες τις κεντρικές κατευθύνσεις. Ο λαός έχει ανάγκη μια Δημοτική Αρχή συμπαραστάτη στον αγώνα για δουλειά, για ζωή, στον αγώνα για να κατακτήσει ο λαός αυτά που δικαιούται. Και τέτοια, θα είναι μόνο η Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Συσπείρωσης. Αντιπαλός μας είναι το σύστημα και οι παρατάξεις που το υπηρετούν.

Επίσης, ο Δήμαρχος στην ομιλία του αναφέρθηκε στις εκ διαμέτρου αντίθετες πολιτικές που εκπροσωπούν οι δύο συνδυασμοί που βρίσκονται στο δεύτερο γύρο. Σε κάθε τομέα, η Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Συσπείρωσης βάζει μπροστά τις ανάγκες του λαού, ενώ ο συνδυασμός της ΝΔ, με επικεφαλής τον κ. Σβόλη, «πίνει νερό» στο όνομα της επιχειρηματικότητας, της ανταγωνιστικότητας, των ιδιωτικοποιήσεων, της εκχώρησης των δημοτικών υπηρεσιών, της δημοτικής περιουσίας, των ελεύθερων χώρων, σε ιδιώτες -επιχειρηματίες. Άλλωστε, δεν υπάρχει άνθρωπος στην Πάτρα που να μη γνωρίζει ποια θα ήταν η τύχη του παραλιακού μετώπου, της μαρίνας, του Λαδόπουλου, των Παλαιών Σφαγείων και μιας σειράς άλλων χώρων, αν δεν τους είχε προστατέψει η Δημοτική Αρχή, ώστε να αξιοποιούνται για την αναψυχή του πατραϊκού λαού. Όλοι γνωρίζουν οτι αν Δημοτικη Αρχή γίνουν τα παιδιά του συστήματος, όλα αυτά θα δοθούν στους επενδυτές.

«Δεν περισσεύει κανείς! Όλοι στον αγώνα! Συνεχίζουμε για την Πάτρα των πολλών! Παλεύουμε και νικάμε μαζί για τις ανάγκες των πολλών», τόνισε ο Κώστας Πελετίδης, κάνοντας επιπλέον κάλεσμα σε κάθε αγωνιστή, σε κάθε άνθρωπο που αισθάνεται αριστερός, προοδευτικός, που αγωνιά καθημερινά για το μέλλον το δικό του και των παιδιών του, ανεξάρτητα από την επιλογή που έκανε στον α’ γύρο και παρά τυχόν διαφωνίες ή επιφυλάξεις που έχει, να στηρίξει στον β’ γύρο τη δημοτική αρχή.