Λαμία: Ανήλικοι Ρομά χτύπησαν και λήστεψαν υπάλληλο βενζινάδικου

Φοβήθηκε για την σωματική του ακεραιότητα, ακόμη και για τη ζωή του, ο αλλοδαπός υπάλληλος ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Λαμία, όταν βρέθηκε δυο φορές μέσα σε λίγη ώρα στο στόχαστρο μιας ομάδας τεσσάρων νεαρών Ρομά οι τρεις από τους οποίους είναι ανήλικοι.

Οι δυο από τους δράστες πήγαν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στο πρατήριο απαιτώντας να βάλουν καύσιμα στο όχημα τους χωρίς να πληρώσουν το αντίτιμο. Ο υπάλληλος της επιχείρησης αρνήθηκε και τότε εκείνοι τον χτύπησαν, προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητό του και απείλησαν ότι θα του βάλουν φωτιά με τη μάνικα από τις αντλίες! Όμως, στη συνέχεια έφυγαν χωρίς να πραγματοποιήσουν τις απειλές τους.

Και ενώ ο τρομοκρατημένος υπάλληλος πίστεψε ότι γλίτωσε, οι δυο Ρομά επέστρεψαν με… ενισχύσεις από δυο ομόφυλούς τους και του επιτέθηκαν ξανά χτυπώντας τον αλύπητα! Πάνω στη σύρραξη, άρπαξαν από την τσέπη του τα χρήματα από τις εισπράξεις χωρίς να το καταλάβει ο αλλοδαπός και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία και στο πλαίσιο της έρευνας που ξεκίνησε η Ασφάλεια ταυτοποιήθηκαν οι τέσσερις δράστες, δυο από τους οποίους εντοπίστηκαν στα όρια της αυτόφωρης διαδικασίας και συνελήφθησαν. Το όχημά τους κατασχέθηκε και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για ληστεία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ συνελήφθη και ο πατέρας ενός από τους ανήλικους Ρομά για παραμέληση της εποπτείας του