Μαγικές στιγμές από το Softweb Business Rooftop Party

Η Softweb καινοτόμησε για άλλη μια φορά και ένωσε όλο το τεχνολογικό & επιχειρηματικό οικοσύστημα της Ελλάδος σε ένα Business Party γεμάτο εκπλήξεις. 

Δυναμικό παρόν στο event της Softweb, έδωσαν επιχειρηματίες και στελέχη επιτυχημένων εταιρειών από διάφορα μέρη της χώρας και είχαν την ευκαιρία για networking και εποικοδομητικές συζητήσεις, ενισχύοντας, παράλληλα, τις εταιρικές τους σχέσεις.

Όλα αυτά, σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση που πλαισιώθηκε από δροσερά cocktails, γευστικά εδέσματα, εξαιρετική  μουσική και ένα απίθανο ηλιοβασίλεμα με θέα την πόλη.

Η ομάδα της Softweb πιστή στο καινοτόμο τεχνολογικό χαρακτήρα της, συζήτησε με τους καλεσμένους για τις προκλήσεις της παρούσας ψηφιακής εποχής και πρότεινε λύσεις που θα βελτιώσουν την αλληλεπίδραση και επικοινωνία κάθε εταιρείας με το οικοσύστημα της.

Τέλος, ο κος Δημητρακόπουλος Χαράλαμπος, Διευθύνων Σύμβουλος της Softweb, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους στο event και δήλωσε: “Η εταιρεία διανύει το 14ο έτος από την ίδρυση της, αλλά εμείς νιώθουμε ότι τώρα ξεκινάμε. Κάθε χρόνο θα ανεβάζουμε τον πήχη όλο και πιο ψηλά. Έχουμε το πάθος, την όρεξη αλλά και την κατάλληλη τεχνογνωσία και εμπειρία να καταστήσουμε την Softweb μια εταιρεία που μπορεί να ταυτιστεί άνετα με την εξέλιξη του οικοσυστήματος της επιχειρηματικότητας και καινοτομίας στην Ελλάδα. Σε αυτό το ταξίδι έχουμε τους καλύτερους συνοδοιπόρους που δεν είναι άλλοι από τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.”

Η ομάδα της Softweb σας ευχαριστεί για την παρουσία σας και ανανεώνει το ραντεβού της για την επόμενη χρονιά!