Μαθητική Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Γεμάτο νιάτα το κέντρο της Αθήνας

Υπερήφανοι και γεμάτοι χαμόγελα οι μικροί και μεγάλοι μαθητές παρέλασαν για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου

parelasi_arthro

Νεανικά χαμόγελα, ενθουσιασμό και υπερηφάνεια γέμισε το κέντρο της Αθήνας από τα παιδιά που πήραν μέρος στη μαθητική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Με τη μπάντα να παιανίζει εμβατήρια οι μαθητές και οι μαθήτριες τίμησαν για άλλη μια φορά τους ήρωες της επανάστασης του 1821. Ανάμεσα στα τμήματα που παρήλασαν ήταν και αυτά με μαθητές που φορούσαν παραδοσιακές στολές

Οι μαθητές παρέλασαν μπροστά από τη Βουλή ενώπιον των επισήμων δεχόμενοι τα χειροκροτήματα όσων βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος.

parelasi___4_
parelasi___3_
parelasi__2_
parelasi___1_
parelasi__4_
parelasi-11
parelasi__12_
parelasi__13_
parelasi__14_
parelasi__15_
parelasi__11_
parelasi-1
parelasi-9
parelasi-8
parelasi-6
Άλλοι με τις στολές των σχολείων τους και άλλοι με παραδοσιακές στολές oι μικροί και μεγάλοι μαθητές βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στο κέντρο προκειμένου να λάβουν θέση στα τμήματά τους που θα παρελάσουν μπροστά στους επίσημους.Υπενθυμίζεται ότι λόγω της παρέλασης τέθηκαν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους γύρω από την πλατεία Συντάγματος, κάτι που θα συμβεί και αύριο, Σάββατο, ανήμερα 25ης Μαρτίου για την στρατιωτική παρέλαση, ενώ ο σταθμός του Μετρό, «Σύνταγμα» παρέμεινε κλειστός για όση ώρα περνούσαν μπροστά από τη Βουλή μαθητές από τα σχολεία της Αθήνας.

Δείτε φωτογραφίες

mathitiki_parelasi__4_
mathitiki_parelasi__5_
mathitiki_parelasi__7_
mathitiki_parelasi__9_
mathitiki_parelasi__10_
mathitiki_parelasi__11_
mathitiki_parelasi__14_
mathitiki_parelasi__15_
mathitiki_parelasi__18_
mathitiki_parelasi__19_

Παράλληλα αυξημένα ήταν τα μέτρα ασφαλείας στην πλατεία Συντάγματος

metra_syntagma_parelasi__2_
metra_syntagma_parelasi__1_