Με την υποστήριξη της Περιφέρειας ΔΕ στην Πάτρα το Final-4 Βόλεϊ Κ-17 Ανδρών

Στην Πάτρα ολοκληρώνεται το Πρωτάθλημα Βόλεϊ Κ-17 Ανδρών (Παμπαίδων) της ΕΣΠΕΠ, με το Final-4 να διεξάγεται το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022. Η διεξαγωγή της τελικής φάσης συνδιοργανώνεται από τον   ΓΣ ΑΘΛΟΣ  ΠΑΤΡΕΩΝ, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και την Ένωση Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου. ευελπιστώντας να πραγματοποιήσουν γιορτή για το Βόλεϊ, μετά από τα δύο χρόνια πανδημίας που βιώσαμε.

Στην Πάτρα θα συναντηθούν οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα οι ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ, ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ, ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 ΚΑΙ ΓΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ που θα αναμετρηθούν για την ανάδειξη Πρωταθλητή Πελοποννήσου.

Η τελική φάση θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Κ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ» στο Κουκούλι και το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Σάββατο 18/6/2022

Α’ Ημιτελικός ώρα 18:00: ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. – Α.Σ.Α. ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Β’ Ημιτελικός ώρα 20:00: Γ.Σ. ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ – Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80

Κυριακή 19/6/2022

Μικρός Τελικός ώρα 16:00

Μεγάλος Τελικός ώρα 18:00 & Απονομές.

Οι τελικοί της διοργάνωσης θα μεταδοθούν διαδικτυακά, σε συνεργασία με το Διαδικτυακό κανάλι www.choicewebtv.com

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει τα πρωταθλήματα των αναπτυξιακών ηλικιών, θέλοντας ακριβώς να τονίσει ότι ο αθλητισμός είναι η πλέον υγιής διέξοδος για τους νέους και ιδιαίτερα τους εφήβους, αλλά και να αναδείξει τη σημασία τέτοιων διοργανώσεων για το μέλλον του αθλητισμού» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος.