Μεγάλη ημερίδα με θέμα”Στεγαστική πολιτική -Real Estate” στην Πάτρα

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ , REAL ESTATE ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ” την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024 ώρα 18:00 στο ‘My Way Hotel”.

Το περιοδικό «πατρινόραμα-hellenic» και η εταιρεία “CLEVER COMMUNICATION” διοργανώνουν την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024 και ώρα 18;00 ημερίδα με θέμα; “ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, REAL ESTATE ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕIAΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ .

Στην ημερίδα θα αναλυθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν στην αγορά του Real Estate, καθώς επίσης η κατάσταση των ακινήτων στην Πάτρα και συνολικά στη Δυτική Ελλάδα, από εκπροσώπους φορέων της περιοχής καθώς και κορυφαίους εκπροσώπους της οικονομίας αλλά και του χώρου των ακινήτων.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ και του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Ν.ΑΧΑΙΑΣ.

Υποστηρικτής: ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Χορηγοί: Οrama Real Estate, εστιατόριο “Mela” Ενεργειακή Δράση ΑΒΕΤΕ, αλάτι “ΧΙΩΝ” και Ζαχαροπλαστεία “ΕΝΤΕΛΒΑΙΣ”.

 

Xαιρετισμό θα απευθύνουν οι:

– Πλάτωνας Μαρλαφέκας – Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας

– Παναγιώτης Μελάς– Αντιδήμαρχος Δήμου Πάτρας

– Βασίλης Αϊβαλής – Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «Πάτρα Σπουδαία και Πάλι» – πρ. Πρόεδρος ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

– Θεόδωρος Μητράκος – Πρ. Υποδιοικητής Τράπεζας της Ελλάδος: «Η αγορά των ακινήτων και η συμβολή τους στην Εθνική Οικονομία»

– Παναγιώτης Χελάς – Αρχιτέκτονας – Μέλος Διοικητικής Επιτροπής Επιμελητηρίου Αχαΐας: «Η διαχρονική εξέλιξη της Αγοράς των Ακινήτων στην Πάτρα»

– Ελένη Αλμπάνη – Αντιπρύτανης Φοιτητικής Μέριμνας Πανεπιστημίου Πατρών: «Η φοιτητική Στέγη στην Πάτρα – Η αναμόρφωση της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών»

– Θεμιστοκλής Μπάκας – Πρόεδρος Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates: «Αναζητώντας πολιτικές για την προστασία του δικαιώματος στην στέγη»

– Ευάγγελος Καραχάλιος, Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδος Ελλάδος: « Η κατάσταση των ακινήτων στην Πάτρα – Ενεργειακή μετάβαση και αντισεισμική θωράκιση»

– Δρ. Αναστάσιος Λαμπρόπουλος – Τοπογράφος Μηχανικός, πιστοποιημένος εκτιμητής, ΕΔΙΠ Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου: «Τεχνολογία & Real Estate»

– Αλέξιος Βανδώρος, Αρχιτέκτονας, επιχειρηματίας, δημιουργός της πλατφόρμας “GAME OF MONEY”: «Οι τάσεις στο σύγχρονο Real Estate στην ελληνική και διεθνή Αγορά. Ευκαιρίες και «παγίδες».

– Γιάννης Σαμολαδάς ιδρυτής της μεσιτικής ασφαλιστικής Truck & Cargo Insurance: «Ασφάλιση των Ακινήτων: Η σύγχρονη αναγκαιότητα».

Είσοδος ελεύθερη