Μεσολόγγι: Τι υποστήριξε ο κρεοπώλης για τη δολοφονία του Μπάμπη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη στο Μεσολόγγι αλλά και στην ευρύτερη περιοχή για την ανεύρεση του όπλου του εγκλήματος και του κινητού του 31χρονου.

Οι ερευνητές θεωρούν ότι το κινητό του νεαρού πρόκειται να «δώσει» σημαντικές απαντήσεις για τα όσα συνέβησαν πριν ο κρεοπώλης με τον 31χρονο φθάσουν στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρός, ενώ εκτιμούν ότι ο κατηγορούμενος είναι πιθανό να πέταξε το όπλο και το κινητό του θύματος σε άλλη περιοχή κοντά στην πόλη, και όχι κοντά στο σημείο της δολοφονίας.

Αυτό που γνωρίζουν είναι ότι εκείνη τη νύχτα ο κατηγορούμενος κάλεσε τον Μπάμπη και μίλησαν για 12 δευτερόλεπτα, χωρίς να ξέρουν όμως το περιεχόμενο της συνομιλίας τους. Μέσα από τις συνομιλίες θα φανεί με ποιον τρόπο ο κατηγορούμενος παρέσυρε στο σημείο τον 31χρονο και αν είχε προσχεδιάσει την πράξη του. Αν πρόκειται δηλαδή για φόνο εκ προμελέτης.

Στο μικροσκόπιο της έρευνας για την ανεύρεση στοιχείων έχουν μπει τα ρούχα που φορούσε ο νεαρός τη νύχτα που δολοφονήθηκε (ένα μπλε αμάνικο μπουφάν, ένα πράσινο πουλόβερ, ένα μαύρο παντελόνι και μαύρα μποτάκια), ενώ οι αστυνομικοί έχουν λάβει δείγμα DNA από τον κρεοπώλη, το οποίο θα συγκριθεί με γενετικό υλικό από τα νύχια του θύματος.

Τα αποτελέσματα αναμένεται να έχουν βγει μέχρι αύριο το πρωί ενώ, μετά την έκδοση τους, ο κρεοπώλης αναμένεται να κληθεί εκ νέου από την ανακρίτρια για περαιτέρω εξηγήσεις.

 

https://www.protothema.gr/greece/article/1459048/mesologgi-sto-kinito-tou-babi-oi-apadiseis-krisimi-i-sunomilia-12-deuterolepton-me-ton-kreopoli/