Μητσοτάκης από Πάτρα: “Στην πολιτική δεν μπορείς να τους έχεις όλους ευχαριστημένους”,

Από την Πάτρα έστειλε τα δικά του πολιτικά μηνύματα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης,  ενόψει της εκλογικής μάχης για τις ευρωεκλογές  στις 9 Ιουλίου 2024.

Μεταξύ άλλων ανέφερε “Στις 9 Ιουλίου θα στείλουμε μήνυμα ότι η φωνή της Ελλάδος θα ακούγεται πιο δυνατά στα ευρωπαϊκά κέντρα αποφάσεων”.

Οι ευρωεκλογές έρχονται σε δύσκολη συγκυρία. Με πόλεμο στην Ευρώπη και κρίση στη μέση Ανατολή. Η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει ισχυρή.

Το 2019 αγωνιζόμασταν να πείσουμε ότι είμαστε μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα. Σήμερα η φωνή της Ελλάδας ακούγεται και η γνώμη της μετράει.

Έχουμε πολλά βήματα να κάνουμε ακόμα.

“Εμείς δεσμευτήκαμε για κάτι. Δεν πρόκειται ποτέ να επιτρέψουμε στη χώρα να επιστρέψει σε μία εποχή άκρατων ελλειμμάτων, πλειοδοσίας λαϊκισμού, υποσχέσεων χωρίς αντίκρισμα, λεφτόδεντρων τα οποία όλοι ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν. Αυτά τα αφήσαμε πίσω μας, δεν θα γυρίσουμε ποτέ εκεί”.

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκινώντας την ομιλία του το μεσημέρι της Πέμπτης (30/5) σε συγκέντρωση πολιτών στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, στην Πάτρα.

Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους, “ξέρουμε πολύ καλά ότι μερικές φορές πρέπει να γινόμαστε και δυσάρεστοι, διότι στην πολιτική δεν μπορείς να τους έχεις όλους ευχαριστημένους, αλλά προτιμούμε να σας πούμε την αλήθεια και τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε να κάνουμε, πάρα να σας κοροϊδέψουμε ξεδιάντροπα, όπως κάνουν σήμερα τα κόμματα της αντιπολίτευσης”.

«Αυτό», συνέχισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «δεν θα το ακούσετε ποτέ από εμάς, γιατί ξέρουμε ότι την επόμενη μέρα στην Ευρώπη μπορούμε να διεκδικήσουμε περισσότερα, διότι ήδη πετύχαμε πολλά τα τελευταία 5 χρόνια». Επίσης, ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι «οι ευρωεκλογές του 2019 ήταν η πρώτη μεγάλη εκλογική νίκη την οποία πετύχαμε και άνοιξαν τον δρόμο για την εκλογική μας επικράτηση».

Η περιοδεία του κ. Μητσοτάκη ξεκίνησε από το Αίγιο, όπου συνομίλησε με ψηφοφόρους και στελέχη της Ν.Δ.,  κατέληξε στην Πάτρα επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στην Αγίου Ανδρέου ενώ στη συνέχεια αναχώρησε για την Ηλεία.