Ο διεθνής πατρινός συνθέτης Αλέξανδρος Χάχαλης στο Piano City Athens 2023

Ο διεθνής πατρινός συνθέτης Αλέξανδρος Χάχαλης παρουσίασε το Σάββατο 13  Μαΐου στην Πλατεία Γαρδενίας στο Πεδίο του Άρεως, την σονάτα του για πιάνο “Πανσέληνος” σε Ντό μαντζόρε. Την άρια της σονάτας ερμήνευσε η υψίφωνος Αγάπη Παπαμήτσου. Το ενθουσιώδες κοινό όλων των ηλικιών μαγεμένο καταχειροκρότησε τους δύο καλλιτέχνες!
Στις 12, 13 και 14 Μαΐου όλη η Αθήνα έγινε μια τεράστια συναυλιακή αίθουσα πιάνου! Το Piano City Athens είναι το πρώτο φεστιβάλ που συνέβη κυριολεκτικά σε όλη την πόλη. Έχοντας εμπνεύσει χιλιάδες ανθρώπους στο Βερολίνο, τη Νέα Υόρκη, το Μιλάνο και άλλες μητροπόλεις, το Piano City® έγινε και στην Αθήνα! Ένα φεστιβάλ για την Αθήνα, το οποίο εξαρχής  “από” και “με” την πόλη μέσα από μια καινοτόμα διαδικασία η οποία συμπεριέλαβε  φορείς, καλλιτέχνες, συλλόγους, δίκτυα και συνεργάτες. Στο Piano City Athens η μουσική απλώθηκε στις πλατείες, στα σπίτια των ανθρώπων και σε αντισυμβατικούς χώρους. Οι ήχοι του πιάνου μετέβαλλαν ολόκληρο το αστικό τοπίο.
Το Piano City Athens μέσω του πιάνου έφερε κοντά ανθρώπους όλων των ηλικιών και ενδιαφερόντων, μέσω της μουσικής σε πολύ προσωπικό επίπεδο.