Συγκίνησε ο Κώστας Χατζής με τις μελωδίες του στον Πύργο Ηλείας.

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΙ “ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ”

Υπό το φως της πανσελήνου, στο κατάμεστο  “Θεματικό Πάρκο Ξυστρή” στον Πύργο Ηλείας την Δευτέρα 3 Ιουλίου,   σε μια συναυλία – έκπληξη που διοργάνωσε το πανελλαδικό περιοδικό “Πατρινόραμα-HELLENIC”  ο μεγάλος  τραγουδοποιός και τραγουδιστής Κώστας Χατζής , θύμισε στο κοινό επιτυχίες που άφησαν εποχή. Ερμηνεύοντας  τραγούδια όπως “Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει”, ¨Αεροπλάνο” και πολλά ακόμα αγαπημένα.

Μαζί του  η Δανιέλα Χατζή, η οποία ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της στα καλλιτεχνικά μονοπάτια και ο ταλαντούχος πατρινός λαϊκός τραγουδιστής Δημήτρης Δημόπουλος.

Ο Γιώργος Κεπενός και η σύζυγός του με τον Κώστα Χατζή.

Ανάμεσα στους παριστάμενους και ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος

Χαιρετισμό εκ μέρους του πανελλαδικού περιοδικού “Πατρινόραμα-HELLENIC”  απηύθυνε ο δημοσιογράφος Γιώργος Πλης.

Ο Κώστας Χατζής,  με την κιθάρα του να τον συντροφεύει, ερμήνευσε μοναδικά με την ξεχωριστή βραχνή- ενσταντική φωνή του, όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, αλλά και διαχρονικά αγαπημένα κομμάτια κορυφαίων συνθετών, όπως  Μάνο Χατζιδάκι,  Σταύρο Ξαρχάκο,  Μίμη Πλέσσα , Γιάννη Μαρκόπουλο κ.α. «Γυφτάκι», «Κι ύστερα» και πολλά ακόμη τραγούδια τα οποία έχουν σημαδεύσει ολόκληρες γενιές, ενθουσίασαν αλλά και συγκίνησαν το κοινό της Ηλείας.

Ο αγαπημένοςτραγουδοποιός, τραγουδιστής και συνθέτης Κώστας Χατζής κατά την διάρκεια της συναυλίας  δεν παρέλειψε αναφερθεί στην ζωή του λέγοντας :  «Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ στον Πύργο, μετά από πάρα πολλά χρόνια. Κάποτε ερχόμουν στην πόλη σας για να πουλήσω χαλιά και κουβέρτες, και σήμερα είμαι εδώ για να σας τραγουδήσω. Είναι τιμή μου», υπενθυμίζοντας στους παριστάμενους πως παρά την τεράστια πορεία του στην ελληνική μουσική σκηνή, αλλά και τη διεθνή του αναγνώριση, ποτέ δεν ξέχασε από που ξεκίνησε, από που άρχισε την τεράστια καριέρα του.

 

Ο πατρινός λαϊκός τραγουδιστής Δημήτρης Δημόπουλος,ερμηνεύει τα τραγούδια του Κώστα Χατζή

Τον Κώστα Χατζή πλαισίωσε μια μπάντα εξαιρετικών μουσικών, κορυφαίων στο είδος τους που συνεπήραν το κοινό

Ο πατρινός λαϊκός τραγουδιστής Δημήτρης Δημόπουλος, λίγο πριν ανέβει στην σκηνή να ερμηνεύσει τα τραγούδια του Κώστα Χατζή με τον συγγραφέα και δισκογραφικό παραγωγό Κώστα Παπασπήλιο 

Ο Διευθυντής του πανελλαδικού περιοδικού “Πατρινόραμα-HELLENIC” Θεόδωρος Παπαβασιλείου  με τον Κώστα Χατζή και τον Δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο.

Ο Δημοσιογράφος Γιώργος Πλής με την οικογένεια Κεπενού και τον Κώστα Χατζή 

Βιντεοσκόπηση και φωτογραφική επιμέλεια της συναυλίας  :  Γιώργος Αστερής και Γιάννης Πεφάνης