Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του από αύριο το πρωί αφού ολοκληρώθηκαν για όσους μπόρεσαν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα οι διακοπές τόσο του Πάσχα όσο και της Πρωτομαγιάς, με τα δρομολόγια σήμερα Δευτέρα, από το Υπεραστικό Κτελ Αχαίας να είναι αυξημένα λόγω της μεγάλης επιστροφής, ειδικά από φοιτητές που άρχισαν να επιστρέφουν στην Πάτρα, από νωρίς το πρωί, μιας και αύριο ξεκινούν και οι σχολές του Πανεπιστημίου.
Βέβαια αν και στο Υπεραστικό Κτελ Αχαίας, παραμένει η μάσκα εντός των λεωφορείων, η άρση των άλλων μέτρων και ενόψει καλοκαιρινής περιόδου, υπάρχει αισιοδοξία για αύξηση της πληρότητας και των δρομολογίων μέσα στους προσεχείς μήνες.
Το υπεραστικό Κτελ Αχαίας, είναι πανέτοιμο να αντιμετωπίσει την επιστροφή στην κανονικότητα και την καλοκαιρινή σεζόν, που όλες οι ενδείξεις από την έξοδο Πάσχα και Πρωτομαγιάς, δείχνουν ότι ή κίνηση είναι αυξημένη ακόμα και σε μεγαλύτερα επίπεδα από την αντίστοιχη περίοδο του 2019, δηλαδή πριν την εμφάνιση της πανδημίας.

