Πάτρα: Σήμερα το μουσικό Live του Μίλτου Πασχαλίδη στα Παλαιά Σφαγεία

Αναμφίβολα στα μουσικά live της νέας θερινής περιόδου στην Πάτρα ξεχωρίζει αυτό του αγαπητού Καλαματιανού στην καταγωγή τραγουδοποιού & ερμηνευτή Μίλτου Πασχαλίδη αυτή την Πέμπτη 1/6/2023 στις 21:30 στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών στην Ακτή Δυμαίων 84.

Έχοντας στις αποσκευές του, τα τραγούδια σχεδόν 28 χρόνων δισκογραφίας αλλά κυρίως με τον ενθουσιασμό για ένα καλοκαίρι αυθόρμητο και δυναμικό, ο Μίλτος Πασχαλίδης υπόσχεται στο Πατρινό κοινό μια μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία από αυτές που μένουν αξέχαστες.

Ευαίσθητος, επικοινωνιακός, εκρηκτικός και αυθόρμητος και κυρίως χαρισματικός, ο Μίλτος Πασχαλίδης που έχει ξαναεμφανιστεί στην Πάτρα, έχει στο ενεργητικό του 14 επιτυχημένους δίσκους και πολλές σημαντικές συνεργασίες.

Η συναυλία του στη Πάτρα, θα έχει όλα αυτά που χαρακτηρίζουν πια τα live το: δυναμισμό, συγκίνηση και αυθορμητισμό!

Στο μεταξύ πριν λίγο καιρό, είχαμε ένα ακόμα music video από το νέο live album του Μίλτου Πασχαλίδη «Δυο νύχτες στον Σταυρό του Νότου». Επρόκειτο για το τραγούδι «Κακές συνήθειες» όπου τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο ίδιος ο τραγουδοποιός.

Αυτό είναι το δέκατο ένατο (19ο) music video από τη ζωντανή ηχογράφηση «Δυο Νύχτες Στον Σταυρό Του Νότου» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το Ogdoo Music Group με εξαιρετική αποδοχή από το κοινό.

Το τραγούδι «Κακές συνήθειες» όπως και τα υπόλοιπα του δίσκου, κυκλοφορούν ψηφιακά από το Ogdoo Music Group αποκλειστικά στο Spotify.

Μίλτος Πασχαλίδης live στη Πάτρα

Πέμπτη 1η Ιουνίου 2023

Παλαιά Σφαγεία Πατρών

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

Έναρξη 21.30.

Προπώληση εισιτηρίων στα εξής σημεία:

Discover bookstore

Γωνιά του βιβλίου

Τρανζίστορ

Το Θρανίο

www.flashlive.gr

Τον Μίλτο Πασχαλίδη πλαισιώνουν οι:

Θύμιος Παπαδόπουλος – Πνευστά

Πάρις Περυσινάκης – Λύρα, Μαντολίνο

Γιάννης Μπελώνης – Πιάνο

Νίκη Γρανά – Ακορντεόν, Τραγούδι

Ηλίας Δουμάνης – Τύμπανα

Μίμης Ντούτσουλης – Μπάσο

Πασχάλης Κολέντσης: Ηχοληψία

Μανώλης Μπράτσης – Φωτισμοί

Διοργάνωση: Flash live, Stray music.