Σανγκάη: Σκηνές φρίκης εν μέσω του σκληρού lockdown–«Άνθρωποι πηδούν από μπαλκόνια»(VIDEO)

Χάος επικρατεί στην Σανγκάη όπου έχει τεθεί σε αυστηρό lockdown, καθώς οι αρχές χωρίζουν γονείς με κορονοϊό από τα παιδιά τους για να σταματήσουν την μετάδοση του ιού, παρόλο που μπορεί να νοσεί όλη η οικογένεια, ενώ άνθρωποι πηδούν από τα μπαλκόνια και αυτοκτονούν.

Συγκεκριμένα, αναρίθμητα βίντεο που έχουν κατακτήσει το Twitter υποστηρίζουν ότι drones με μεγάφωνα καλούν σε τήρηση των αποστάσεων και των κανόνων υγιεινής, ενώ απαγορεύεται στους κατοίκους να βγούν από τα σπίτια τους.

Παράλληλα, εργαζόμενοι ή ολόκληρες οικογένειες κοιμούνται αποκλεισμένοι σε εργοστάσια και επιχειρήσεις, ενώ φέρεται οι αρχές να σκοτώνουν μαζικά όλα τα κατοικίδια ασθενών με κορωνοϊό.

Επίσης, βίντεο φέρεται να δείχνουν άτομα που μόλις αυτοκτόνησαν και χρήστες του Twitter υποστηρίζουν ότι τις τελευταίες μέρες, αρκετός κόσμος πηδάει από τα μπαλκόνια.Επίσης, βίντεο φέρεται να δείχνουν άτομα που μόλις αυτοκτόνησαν και χρήστες του Twitter υποστηρίζουν ότι τις τελευταίες μέρες, αρκετός κόσμος πηδάει από τα μπαλκόνια.

Μάλιστα, ορισμένοι άρχισαν να ουρλιάζουν από τα παράθυρά τους, αντιδρώντας στα μέτρα. Επίσης, οι Αμερικανοί είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι, με την κυβέρνηση να ανακοινώνει πως αποχωρεί το μη απαραίτητο προσωπικό του προξενείου των ΗΠΑ από την πόλη.