Στο πλευρό του Βασίλη Αϊβαλή αεικίνητος ο Παναγιώτης Δρούζας καθ’ όλη την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.

 

Ο Παναγιώτης έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Πάτρα, αποφοίτησε από το Πρότυπο Γυμνάσιο – Λύκειο Πάτρας και σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πάτρας. Είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών στα «Υπολογιστικά Μαθηματικά και Πληροφορική στην Εκπαίδευση» και στην «Διασφάλιση Ποιότητας», ενώ σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Από το 2000 μέχρι σήμερα υπήρξε εργαζόμενος σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών, στη δημόσια δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων, στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και σαν ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ σήμερα εργάζεται  ως μόνιμος υπάλληλος σε Ανεξάρτητη Αρχή.

 

Όπως δηλώνει οι καθημερινές περιοδείες  που πραγματοποιούμε με τον συνδυασμό μας μέσα στην πόλη παγιώνουν την αίσθηση μας ότι στις ερχόμενες εκλογές η Πάτρα μας θα τα καταφέρει… Θα πετύχουμε όλοι μας να ανοίξει ο δρόμος για να γίνει “Σπουδαία και Πάλι”.

Αυτό που μου δίνει δύναμη να αγωνιστώ στο πλευρό του Βασίλη Αϊβαλή  είναι το πάθος μας για μια πόλη όμορφη, ελκυστική, λειτουργική, με δουλειά και ευκαιρίες για τους πολίτες, με ουσιαστική και όχι ευκαιριακή στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, με διάλογο και συνεργασία για την επίτευξη υψηλών στόχων.