Συνάντηση Αχαϊκής Λέσχης Μοτοσικλετιστών ( ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ.) με την Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κα Χριστίνα Αλεξοπούλου

Την Τρίτη, 9 Απριλίου 2024, ο Πρόεδρος της ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ . κ. Παναγιώτης Μπελεζάκης και τα μέλη της Επιτροπής Διεκπεραίωσης Κοινωνικών Δράσεων, κ. Βασίλειος Γρέβιας και ο κ. Βασίλειος Παπαδημητρίου παρευρέθηκαν σε συνάντηση με την Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κα Χριστίνα  Αλεξόπουλου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση, των κοινωνικών δράσεων για την Οδηγική Ασφάλεια, την ορθή και επιβεβλημένη χρήση του προστατευτικού κράνους και μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού , ανεξαρτήτως κυβισμού για όλους τους αναβάτες δικύκλων. Είναι άδικο να χάνονται καθημερινά ζωές ανθρώπων που θα μπορούσαν να προσφέρουν στην χώρα μας. Στα περισσότερα τροχαία με τραγική κατάληξη η με βαριές σωματικές βλάβες εμπλέκονται ηλικίες κυρίως 19 ως 30 ετών όπου και η συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία είναι η παραγωγική δύναμη της χώρας μας. Επίσης έγινε ενημέρωση για την Εκδήλωση ‘’ΦΟΡΑΩ ΚΡΑΝΟΣ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΖΩΗ’’ που ετοιμάζει στις 25 Μαΐου 2024 στην Πάτρα η Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσικλετιστών στην πλατεία Γεωργίου Ά . Ζητήματα αρωγής για την υλοποίηση αυτής της καμπάνιας τέθηκαν υπόψη της Υφυπουργού και ήταν τα εξής :

• Η βοήθεια του Υπουργείου στην προβολή και διάθεση τηλεοπτικού σποτ για την ευαισθητοποίηση του κοινού .
• Η παρουσία της Υφυπουργού ως κεντρική ομιλήτρια της Εκδήλωσης .
• H Εκδήλωση να τελεί υπό τη Αιγίδα του Υπουργείου.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θετικό και φιλικό κλίμα, ενώ η Υφυπουργός δεσμεύτηκε προσωπικά τόσο στην φυσική της παρουσία ως Κεντρική Ομιλήτρια και έκανε δεκτά όλα τα παραπάνω αιτήματα.

Τέλος, συναποφασίσαμε ότι θα είμαστε σε επαφή και συνεργασία με στόχο την υλοποίηση δράσεων για την προώθηση μηνυμάτων για την ευαισθητοποίηση των πολιτών όσων αφορά την Οδηγική Ασφάλεια ,την Ορθή χρήση Προστατευτικού Κράνους και Μοτοσυκλετιστικού Εξοπλισμού.

Με εκτίμηση,
το Διοικητικό Συμβούλιο
της Αχαϊκής Λέσχης Μοτοσικλετιστών