Συνάντηση του Συλλόγου Επιτυχόντων Πρώτου Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2Γ/2022 με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο στο ΥΠΕΣ

Την Τρίτη 25/6/24 πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών στην Αθήνα συνάντηση του Προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου των Επιτυχόντων του Πρώτου Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2Γ/2022 με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο και την υφυπουργό κα. Βιβή Χαραλαμπογιάννη.

● Τα προσωρινά αποτελέσματα των ΠΕ θα εκδοθούν την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου και τα οριστικά τον Οκτώβριο.
● Έως ότου βγουν τα οριστικά αποτελέσματα κάποιοι φορείς θα καλέσουν τους επιτυχόντες να εργαστούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.
● Οι κενές θέσεις θα δοθούν μέσω της επόμενης προκήρυξης.
● Οι θέσεις του 2024 θα καλυφθούν από την δεξαμενή επιτυχόντων του 2Γ/2022. Αναμένουμε από την υφυπουργό κα. Χαραλαμπογιάννη να αποστείλει στον Σύλλογο τον προγραμματισμό του 2024 για τον ακριβή αριθμό των θέσεων και ειδικοτήτων ώστε να συζητήσουμε εκ νέου.
● Οι επόμενες προκηρύξεις θα εκδοθούν το φθινόπωρο του 2024.
● Θέσαμε ως ζήτημα την διάρκεια ισχύος του πίνακα επιτυχόντων. Μας είπαν ότι θα γίνει τροποποίηση του νόμου εξαιτίας των καθυστερήσεων ολοκλήρωσης των διαδικασιών του διαγωνισμού.
● Ενημερώσαμε για το ζήτημα των ειδικών κατηγοριών και η υφυπουργός αναμένει αναλυτικό σημείωμα από εμάς ώστε να αποσαφηνιστεί η διαδικασία.
● Τονίσαμε ότι διεκδικούμε τον διορισμό όλων των επιτυχόντων και τις θέσεις του 2025! Αυτό μας είπαν ότι μπορεί να συζητηθεί αφού βγουν οι προκηρύξεις για τις θέσεις του 2024.

Το Προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο:

Ευάγγελος Ευαγγέλου
Ηβα Καρύωτη
Θεοδώρα Λιαροπούλου
Ειρήνη Μυγδάλη
Χρήστος Νικομάνης
Όλγα Ηρώ Οικονόμου
Ευφημία Παρίση
Σταματία Σγουρομύτη
Διονυσία Σουσάνη
Καλλιόπη Σταυρακοπούλου
Πέτρος Φρέρης
Ελένη Χαμπίπη

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Ήβα Καρυώτη 6949733543
Χρήστος Νικομάνης 6978903960
Καλλιόπη Σταυρακοπούλου 6948074883