Συνεδριάζει δια ζώσης την Τετάρτη το Περιφερειακό Συμβούλιο Δ.Ε

Συνεδριάζει δια ζώσης την Τετάρτη22 Ιουνίου 2022 και ώρα 15:00 το ΠεριφερειακόΣυμβούλιο Δυτικής Ελλάδας. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 & Αμερικής), στην Πάτρα, και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω υπηρεσίας livestreaming, μέσω του συνδέσμου: https://diavlos.grnet.gr/epresence-conference-12353

Η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ:
Συζήτηση της υπ’ αριθ. 14/2022 Επερώτησης του Περιφερειακού  Συμβούλου της Παράταξης «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» κ. Σκιαδαρέση Σπυρίδωνα, σχετικά με τη μεγάλη Περιμετρική της Πάτρας.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ:
Συζήτηση της υπ’ αριθ. 17/2022 Επερώτησης του Περιφερειακού  Συμβούλου της Παράταξης «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» κ. Χαροκόπου Αντωνίου, σχετικά με την κατάργηση υποκαταστημάτων Τράπεζας Πειραιώς στη Δυτική Ελλάδα.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ:
Συζήτηση της υπ’ αριθ. 18/2022 Επερώτησης του Περιφερειακού  Συμβούλου της Παράταξης «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» κ. Κόντη Κωνσταντίνου, σχετικά με τις αποζημιώσεις πληγέντων από την κακοκαιρία της 29ης Νοεμβρίου 2021.

ΘΕΜΑ 1ο:
Αγροτικό ζήτημα: Αντιμετώπιση του υψηλού κόστους παραγωγής, ανάληψη πρωτοβουλιών για την εξεύρεση λύσεων στο θέμα των εργατών γης, καθώς και αναζήτηση νέων ευκαιριών με νέες καλλιέργειες για την αντιμετώπιση της επισιτιστικής κρίσης.

(εισηγητής: Επικεφαλής της Παράταξης «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» κ. Κατσιφάρας Απόστολος)

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση μεταφοράς σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 15 του Ν.

4483/17 (ΦΕΚ 107/Α’/17) στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας της εργαζόμενης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου της επιχείρησης «Κ.Ε.Κ. Ν.Α. Αιτωλ/νίας Α.Ε.» Κολώνια Παναγιώτας του Γεωργίου, καθώς και την κατάταξή της σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση του κλάδου Δ.Ε. Διοικητικών Γραμματέων.

(εισηγητής: ο Αντιπεριφερειάρχης Συντονισμού, Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Παπαδόπουλος Παναγιώτης)

ΘΕΜΑ 3ο:
Έγκριση για την άδεια επέμβασης σε Δασική έκταση για την τμηματική διαπλάτυνση της οδού στα πλαίσια κατασκευής του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΟΔΟΥ ΠΡΟΣ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΟΜΠΛΟΥ».

(εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων κ. Μαυρομμάτης Αθανάσιος)

ΘΕΜΑ 4ο: Επικύρωση πρακτικών 8ης, 9ης και 10ης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω υπηρεσίας live streaming.

Σύνδεσμος: https://diavlos.grnet.gr/epresence-conference-12353