Το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων ταξιδεύει  στον Κίσσαμο Χανίων

Το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, ταξιδεύει στην Ελλάδα και ενθουσιάζει!

Μετά τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε  στην Ερατεινή Φωκίδας, όπου συμμετείχε στις εκδηλώσεις του Ι.Ν Μεταμόρφωσης Σωτήρος στην Οβρυά, στο Σκεπαστό Καλαβρύτων, μαζί με την Ορχήστρα του Χορευτικού, στο Μοναστηράκι Φωκίδας και  στα Άγναντα του νομού Ηλείας. Ένα γραφικό χωριό μέσα στο δάσος της Κάπελης.

Τα παιδιά του Χορευτικού, ακούραστα συμμετέχουν στις παραστάσεις βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στην προσπάθεια όλων αυτών των Συλλόγων, που προσπαθούν για μια υγιή πολιτιστική ανάπτυξη που σέβεται τον άνθρωπο και τον λαϊκό πολιτισμό. Υπέροχες παραστάσεις σπουδαίες και φιλοξενίες αποκόμισαν τα μέλη του χορευτικού και όσοι τους παρακολούθησαν.

Την Πέμπτη 17 Αυγούστου, το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, συνοδευόμενο από την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, ταξίδεψε  στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Κίσσαμο Χανίων, προσκεκλημένο από τον Δήμο Κισσάμου και τον Χορευτικό Όμιλο της περιοχής.

Θα δώσει  δύο παραστάσεις, σήμερα  Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Αυγούστου, ενώ η κα Γεροπαναγιώτη, θα έχει συναντήσεις με στελέχη του Πολιτισμού στον Δήμου Κισσάμου.