Το MYKONOS ARTFESTIVAL 2022 είναι γεγονός!

Επίσημη έναρξη Τρίτη 28 Ιουνίου

Μία παραγωγή του Πολιτιστικού Οργανισμού Π.Α.Κ.Ο. Γ. ΑΞΙΩΤΗΣ και του Δήμου Μυκόνου

Το MYKONOS ART FESTIVAL 2022,  σήμερα Τρίτη 28 Ιουνίου με τη δύση του ήλιου ανοίγει και επίσημα αυλαία και μία έκπληξη θα περιμένει τους δεκάδες περιπατητές μπροστά από το Δημαρχείο και τον Άγιο Νικολάκη της Καδένας.

Η σοπράνο Μυρσίνη Μαργαρίτη και η σολίστα κλασσικής κιθάρας Κορίνα Βουγιούκα θα ερμηνεύσουν γνωστές άριες με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει έργα SCHUBERT, VILLA-LOBOS, RAVEL και PUCCINI.

(Μυρσίνη Μαργαρίτη)

 

(Κορίνα Βουγιούκα)

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, η Πρόεδρος της Π.Α.Κ.Ο Γ. ΑΞΙΩΤΗΣ Άννα Καμμή και η καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Ίλια Παπασπύρου θα καλωσορίσουν το κοινό.

Μόλις νυχτώσει μια εντυπωσιακή προβολή 3DMappingVideo θα ζωντανέψει την πρόσοψη του Δημαρχείου για να αναδείξει την ιστορικότητα του κτιρίου και τη διαχρονική αρχαιολογική και πολιτιστική ταυτότητα της Μυκόνου και του ιερού νησιού της Δήλου.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Πιέτρης

Εκτέλεση Παραγωγής: Εργοστάσιο Ονείρου

Μια παραγωγή της ΠΑΚΟ Γ. ΑΞΙΩΤΗΣ σε συμπαραγωγή με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων.

Θα ακολουθήσει το πάρτι της έναρξης με DJ την Άννα Πασχαλίδου.

Να σημειωθεί ότι η προαναγγελία του MYKONOS ART FESTIVAL 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από την δυναμική ομάδα κρουστών ΒΑTALA, η οποία συνέπραξε με τους ντόπιους δεξιοτέχνες τσαμπουνιέρηδες Θοδωρή Τσούκα και Γιάννης Ασημομύτη – Ρήγα.