Το “Πατρινόραμα- Hellenic” κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας

 

Το πανελλαδικό περιοδικό ποικίλης ύλης «πατρινόραμα-Hellenic» κυκλοφορεί  στα περίπτερα όλης της χώρας  και  στην ομογένεια, με αποκλειστική συνέντευξη του διεθνώς βραβευμένου σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή λίγο πριν τα γυρίσματα της ταινίας «Καποδίστριας»  ο οποίος  λέει χαρακτηριστικά: «Ο Καποδίστριας θα αγιοποιηθεί».

Στο 11ο Πανελλαδικό Τεύχος του περιοδικού «Πατρινόραμα-Hellenic» μιλούν:

Ο σκηνοθέτης των μεγάλων επιτυχιών  Γιάννης Σμαραγδής.

Η πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Άντζελα Γκερέκου αναφέρει  «Η χώρα ανήκει σταθερά πλέον στο TOP 5 των διεθνών προορισμών».

Ο ηθοποιός, συγγραφέας, θεματοφύλακας «Συλλέκτης ονείρων και αναμνήσεων» του ελληνικού κινηματογράφου Μάκης Δελαπόρτας σε μία συνέντευξη από καρδιάς.

Ο παιδοκαρδιοχειρουργός Γεώργιος Σαρρής σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη «ο ιατρός πρέπει να έχει πάντα σαν οδηγό το όφελος του ασθενούς».

Ο βραβευμένος ποιητής και στιχουργός Διονύσης Καρατζάς αναφέρει  χαρακτηριστικά «Στην ποίηση δοκιμάζεις τις αλήθειες σου».

Ο συνθέτης, μουσικός  και τραγουδοποιός Περικλής Παπαδόπουλος που ερωτεύτηκε την μουσική με πάθος και κατέκτησε κάθε σκαλί της γνώσης λέει «Όλα είναι Τέχνη και Έρωτας».

Οδοιπορικό στην Παναγία Προυσιώτισσα μία μέρα με τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Ιωαννίκιο.

Ο καταξιωμένος συνθέτης, στιχουργός, μουσικός παραγωγός και συγγραφέας, καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών,  Γιώργος Ανδρέου, σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη «Πιστεύω πως πολλά και ουσιαστικά έχει να προσφέρει η περιφέρεια στο «κουρασμένο» και-επιτρέψτε μου-αυτάρεσκο κέντρο».

Ο καθηγητής και Κοσμήτορας της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών Πανεπιστημίου Πατρών  μιλάει  «Για τις δράσεις εξωστρέφειας του Πανεπιστημίου Πατρών».

Ο Νίκος Τζανάκος  μία από τις σημαντικότερες αυτοδιοικητικές μορφές της Πάτρας, «Ένας Μανιάτης που αφιερώθηκε στην Πάτρα».

Ο πολυβραβευμένος μουσικοσυνθέτης Πάρις Παρασχόπουλος σε αποκλειστική συνέντευξη «Οι καλλιτέχνες ζουν στο περιθώριο, έγιναν απλά οι διασκεδαστές μας».

Ο Ελληνοαμερικανός επιστήμονας και συγγραφέας Γιάννης Ιωαννίδης αναφέρει στον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου «Η Ιατρική έχει γίνει πλέον επικίνδυνη».

Η ηθοποιός Αλεξία Βασιλάκη αναφέρει «Έχω την καλλιτεχνική φλέβα».

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου λέει χαρακτηριστικά «Το Αγρίνιο γίνεται τόπος για να ζεις».

Ακόμα για το πανελλαδικό «πατρινόραμα-Hellenic» γράφουν:

Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μουλατσιώτης «Μόλις επέστρεψα από την Τουρκία».

Ο διακεκριμένος Χειρουργός – Ογκολόγος Γιάννης Σπηλιώτης  «Κοινωνικές, οικονομικές και υγειονομικές επιπτώσεις μετά το τέλος της πανδημίας με το covid-19».

O πρόεδρος του ΕΛΙΣΜΕ Αντιστράτηγος ε.α. Μ.sc. στην Γεωπολιτική από το ΕΚΠΑ Ιωάννης Μπαλτζώης «Πόλεμος ένδοξος, Ειρήνης Αισχράς Αιρετότερος (Δημοσθένης)».

Η Μαρία Αργυροπούλου -ΕΔΙΠ του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού Πανεπιστημίου Πατρών για τον Διονύση Καρατζά «Όταν οι στίχοι πυκνώνουν σε λέξεις».

Επίσης δείτε φωτορεπορτάζ από την ημερίδα που πραγματοποίησε το Περιοδικό πατρινόραμα -Hellenic με θέμα «Αυτοάνοσα νοσήματα -τρόποι αντιμετώπισης και τελευταίες εξελίξεις» κεντρικός ομιλητής ο παγκοσμίου φήμης Γεώργιος Χρούσος Καθηγητής και Διευθυντής  της Παιδιατρικής Κλινικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με διακεκριμένους επιστήμονες και συντονιστή τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου.