Χαριλάου Τρικούπη: «Δεν θα επιτρέψουμε να βυθιστεί η παράταξη στην εσωστρέφεια»

Πρωτοστατεί το ΠΑΣΟΚ στην πολιτική επικαιρότητα, μετά την ευθεία αμφισβήτηση της ηγεσίας του κόμματος από τον βουλευτή, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

Κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη απάντησαν στον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο αλλά και στον Παύλο Γερουλάνο και τη Νάντια Γιαννακοπούλου οι οποίοι μετά τις ευρωεκλογές εξέφρασαν τις αμφιβολίες τους για την στρατηγική που ακολουθήθηκε.

«Το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη από κινήσεις εξωστρέφειας, κάτι που δεν υπηρετούν επισπεύδουσες και συντονισμένες δημόσιες παρεμβάσεις από εκείνους, που δήθεν ομνύουν στις θεσμικές λειτουργίες των οργάνων», αναφέρουν κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη και συνεχίζουν: «Δεν θα επιτρέψουμε να βυθιστεί η παράταξη στην εσωστρέφεια και ό,τι χτίστηκε με κόπους και θυσίες τα τελευταία χρόνια, να χαθεί σε λίγες μέρες. Σε κάθε περίπτωση, ο σεβασμός στις καταστατικές λειτουργίες και πρόνοιες είναι ο εγγυητής της ενότητας. Το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών θα ακολουθηθεί κατά γράμμα σύμφωνα με το καταστατικό. Το ζήτημα τώρα είναι η δίκαιη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος για να βγουν γόνιμα συμπεράσματα και να οικοδομηθεί η στρατηγική του κόμματος και οι κινήσεις για την ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης».