Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και εκδότης Ηλίας Τζαφέρης

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Καρφί», καθώς και της ιστοσελίδας «Lykavitos», Ηλίας Τζαφέρης, σε ηλικία 57 ετών.

Ο Ηλίας Τζαφέρης μετρούσε πάνω 34 χρόνια ενεργού δημοσιογραφικής πορείας με παρουσία σε όλα τα μέσα (τηλεόραση, εφημερίδες, ιστοσελίδες, ραδιόφωνο).

Ποιος ήταν ο Ηλίας Τζαφέρης

Ο εκλιπών ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του το 1990 από τον Flash 961 Radio.

Το 1994 ανέλαβε χρέη αρχισυντάκτη στο Κανάλι 5 (Alter) για 5 χρόνια, από το 1994 μέχρι το 1999, ενώ παράλληλα ανέλαβε διευθυντής στο Business Radio (από το 1997 ως το 1999).

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ο Alpha, στον οποίο ανέλαβε χρέη αρχισυντάκτη από το 2000 ως το 2002, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην εφημερίδα «Το Άρθρο», για λογαριασμό της οποίας εργάζεται από το 2007 ως το 2011.

Ακολούθησε η στροφή σε έντυπα κυρίως οικονομικού περιεχομένου, αναλαμβάνοντας για ένα χρόνο αρχισυντάκτης στην «Ημερησία», ενώ στη συνέχεια ιδρύει την εταιρία HT Press Online, η οποία είχε υπό τη σκέπη της δύο ενημερωτικά sites: το Lykavitos.gr και το Moneypress.gr. Τέλος, ανέλαβε διευθυντής στην εφημερίδα «Καρφί».

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

Ο Ηλίας Τζαφέρης γεννήθηκε στη Βέροια το 1967.

Από το 2007 έως το 2011 θα εργαστεί στην εφημερίδα «ΤΟ ΑΡΘΡΟ» ενώ ακολουθεί η συνεργασία του με την εφημ. «ΗΜΕΡΗΣΙΑ». Στη συνέχεια θα ιδρύσει και θα διευθύνει τα ενημερωτικά site «Lykavitos.gr» και «Moneypress.gr». Μετά τον θάνατο του Νίκου Κακαουνάκη και έως σήμερα ήταν εκδότης της εφημερίδας «ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ».

Ο Ηλίας Τζαφέρης υπήρξε ένας δραστήριος και επαρκής δημοσιογράφος, ο οποίος εργάστηκε σκληρά και αποδοτικά καθ’ όλη τη διάρκεια του βίου του. Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τους φίλους και τους οικείους του και τον αποχαιρετά με σεβασμό.

Τα στοιχεία της κηδείας θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση της Ενώσεως.