Έρχεται στην Πάτρα η παράσταση “SuperWoman”

Αύριο, ημέρα Τρίτη 7 Νοεμβρίου η προτελευταία παράσταση bar theatre “SuperWoman” βασισμένη στο έργο των Ντάριο Φο και Φράνκα Ράμε σε σκηνοθεσία Γιώργου Κομνηνόγλου στο μπαράκι του Επικέντρου+.

Η ανάλαφρη και πρωτότυπη κωμική παράσταση με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Άννα Ζιάκκα και μουσική επένδυση στην ηλεκτρική κιθάρα του Διονύση Μαράτου παρουσιάζεται για δύο ακόμα Τρίτες στις 9.30μ.μ.

Υπόθεση

Το αργοπορημένο ξύπνημα μιας εργαζόμενης μητέρας μετά τον χθεσινοβραδινό παθιασμένο έρωτα με τον σύζυγο της και η αναζήτηση των χαμένων κλειδιών της θα γίνουν, η αφορμή να αποκαλυφθεί όλη η βαρβαρότητα και η αδικία που βιώνει ο σύγχρονος άνθρωπος.

Σε μια πλήρως διαδραστική μορφή bar theatre με ζωντανή μουσική επί σκηνής, καταπιανόμαστε με τον άνθρωπο του σήμερα. Αυτόν που καλείται αλλά και επιλέγει να είναι πολυΜηχάνημα. Που υπερβαίνει νου, σώμα και πνεύμα και μεταμορφώνεται σε υπερήρωα. Δυνάμεις του το χιούμορ, το σώμα, η υπομονή, η κατανόηση, η διαχείριση των όλων και των πάντων και ο αιχμηρός λόγος. Άμεσος και επίκαιρος. Τίποτα και κανείς δεν είναι ασφαλής όταν έρχεται αντιμέτωπος με κάποιον που τολμάει να μιλήσει για το άδικο. Το άδικο στο σπίτι του, στον χώρο εργασίας του, στο φύλο του, στον κόσμο του. Σε μια εποχή σαν την δίκη μας, έχουμε ανάγκη από πραγματικούς ήρωες! Σούπερηρωες!

Ταυτότητα της παράστασης:

Σκηνοθεσία-διασκευή κειμένου: Γεώργιος Κομνηνόγλου

Παίζει: Άννα Ζιάκκα

Μουσική επιμέλεια-μουσικός επί σκηνής: Διονύσης Μαράτος

Σχεδιασμός φωτισμών – σχεδιασμός επικοινωνιακού υλικού: Γιάννης Τσάκωνας

Παραγωγή: Επίκεντρο+ 2023

Τελευταίες παραστάσεις: 7 & 14 Νοεμβρίου 2023 στις 9.30 μ.μ.

Εισιτήρια:

Γενική είσοδος: 10 ευρώ με κρασί ή μπύρα

5 ευρώ (με επιπλέον ελάχιστη κατανάλωση) για φοιτητές δραματικών σχολών και θεατρολόγους

Προπώληση στο:

https://www.more.com/tickets/theater/superwoman-2/

Πληροφορίες – κρατήσεις στο 2610 46 10 50