Το βρέφος έχασε τις αισθήσεις του ενώ θήλαζε

Τυχερό μέσα στην ατυχία του ήταν ένα βρέφος μόλις 42 ημερών στην Καλαμάτα το οποίο έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που το θήλαζε η μητέρα του σε καφετέρια το απόγευμα της Τρίτης.
H μητέρα είδε ξαφνικά το μωρό να μελανιάζει και όπως ήταν φυσικό πανικοβλήθηκε και έβαλε τις φωνές. Την ίδια ώρα σε παρακείμενο τραπέζι έτυχε να βρίσκεται ένα ζευγάρι πυροσβεστών, εκτός υπηρεσίας, που άκουσαν τις φωνές και έσπευσαν να βοηθήσουν προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες.
Με τις γνώσεις τους στην ΚΑΡΠΑ, στην οποία είχαν εκπαιδευτεί πρόσφατα, οι δύο πυροσβέστες κατάφεραν να επαναφέρουν το παιδί. Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε άμεσα και το βρέφος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.


