Μετά την παρουσίαση του βιβλίου ακολούθησε το ταξίδι στον εθελοντισμό

Μετά την παρουσίαση του βιβλίου «Αληθινές Ιστορίες» του Λευτέρη Πολυκρέτη που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη  αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου και 6ου Γυμνασίου Πατρών, παρουσία πλήθος κόσμου , από τον πολιτικό, κοινωνικό , πολιτιστικό και εκπαιδευτικό χώρο. Με ομιλητές  τον ομότιμο καθηγητή  Πανεπιστημίου Πατρών  Σήφη Μπουζάκη,  συντονιστή τον καταξιωμένο δημοσιογράφο Ανδρέα Αδαμόπουλο, την δημοσιογράφο και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων  του περιοδικού «πατρινόραμα» Ευτυχία Λαμπροπούλου και την δημοσιογράφο της εφημερίδας “ΓΝΩΜΗ” Σοφία Καυκοπούλου.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης  απονεμήθηκε  τιμητική διάκριση από το σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών ο « Άγιος Στυλιανός», για την ευαισθητοποίηση και διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας  στην νέα γενιά και την κοινωνία γενικότερα  στην κα Κατερίνα Ασπόστου και στον τεχνικό της τηλεόρασης της Ι.Μ. Πατρών «Λύχνος tv» κ. Δημήτριο Τσακούμη.

Σήμερα ακολούθησε εθελοντική αιμοδοσία από τις 9:30 το πρωί έως και τις 13:30 το μεσημέρι. Μία δράση που αγκαλιάζουν εδώ και αρκετά χρόνια οι γονείς και η εκπαιδευτικοί των δύο σχολείων κάνοντας κοινωνούς τους μαθητές στην έννοια του εθελοντισμού.