Μία ευγενική χορηγία από την εταιρεία «ΜΑΧΡΩ» στις «Επισκέψεις ζωής» Co2gether

Η Co2gether μαζί με την ευγενική χορηγία της εταιρείας “ΜΑΧΡΩ” κατάφερε να εξασφαλίσει χρώματα και υλικά επιδιόρθωσης χρώματος, τα οποία θα προσφερθούν σε 5 ευάλωτα νοικοκυριά με ελάχιστο εισόδημα, που αντιμετωπίζουν μεγάλες προκλήσεις όπως ζητήματα υγείας ή κοινωνικής απομόνωσης με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Βασικό μέλημα αποτελεί τόσο η βελτίωση της ασφάλειας και υγιεινής του χώρου τους όσο και η ενδυνάμωση της ψυχικής τους υγείας.

Η παραπάνω χορηγία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των “Επισκέψεων ζωής” Co2gether, μέσα από τις οποίες η εξειδικευμένη ομάδα μας πραγματοποιεί κατ’οίκον παρεμβάσεις σε ωφελούμενους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού (ηλικιωμένοι, ΑμεΑ, χρόνιοι πάσχοντες, μητέρες, νέες γυναίκες, έφηβοι, φροντιστές παιδιών και ηλικιωμένων, ΤΕΒΑ) σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Η βοήθειά της εταιρείας “ΜΑΧΡΩ” για εμάς είναι πολύτιμη, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα σε συνανθρώπους μας που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού και μας οπλίζει με δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίζουμε το έργο μας.

Δρ. Μαρία Ζαφειροπούλου Νομικός – Γεροντολόγος, ιδρύτρια της Co2gether:

“Για εμάς η ψυχική τόνωση και η εξασφάλιση ενός υγειούς περιβάλλοντος για τους ωφελούμενους αποτελεί βασική προϋπόθεση για την βελτίωση του βιοτικού τους επιπέδου. Επισκεπτόμαστε σπίτια σε όλη την Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας, προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες, ψυχολογική στήριξη, δωρεάν υγειονομικό υλικό ανάλογα με τις ανάγκες που καταγράφουμε, μία ολιστική παρέμβαση στη φροντίδα τους. Οι παρεμβάσεις μας, οι οποίες πραγματοποιούνται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, εστιάζουν σε συμβουλές φροντίδας και αυτοφροντίδας, ψυχολογική στήριξη, συμβουλευτική διαχείρισης άγχους, συμβουλευτική οικογένειας και παραπομπή σε ειδικές υπηρεσίες για διαχείριση παιδιών ΑμεΑ κ.α.”

 

 

 

Γεώργιος  Αντωνόπουλος, Νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας ΜΑΧΡΩ:

“Στηρίζουμε με ιδιαίτερη ενσυναίσθηση το έργο σας και μέσα από αυτό τις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού. Την παρούσα στιγμή προσφέραμε χρώματα και υλικά για 5 σπίτια, ώστε να βαφτούν ολιστικά τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, συμπεριλαμβάνοντας χρώματα που επιθυμούν τα άτομα, κάτι το οποίο συντελεί στην ψυχική τους ενδυνάμωση.  Ευελπιστούμε για μία συνέχιση της συνεργασίας μας, με σκοπό να στηρίξουμε όσο περισσότερο μπορούμε ευπαθή νοικοκυριά”.