Πασχαλινό Bazaar από την Ιερά Μονή Μακελλαριάς Καλαβρύτων στην ισόγεια αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Δυτικής Ελλάδας

Πασχαλινό Bazaar από την Ιερά Μονή Μακελλαριάς Καλαβρύτων, θα πραγματοποιηθεί στην ισόγεια  αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου  Δυτικής Ελλάδας,  Τριών Ναυάρχων 40 μεταξύ Μαιζώνος και Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα,  από τις 10:00 το πρωί έως και τις 21:00 το βράδυ. Έναρξή του Bazaar έχει προσδιοριστεί από σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου και θα λήξει την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024.

Λόγω του δυσπρόσιτου της Μονής τους χειμερινούς μήνες οι μοναχές διοργανώνουν παζάρι τα Χριστούγεννα και το Πάσχα προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά η Μονή που δεν έχει άλλη πηγή εσόδων. H οποία  τα τελευταία χρόνια ανακαινίζεται με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερωνύμου  και την επιμέλεια των μοναζουσών.

Μία επίσκεψη στον χώρο που πραγματοποιείται το bazaar θα σας ενθουσιάσει, καθώς οι χειροποίητες δημιουργίες των μοναζουσών αποτελούν μοναδικό και ιδιαίτερο δώρο για τον εαυτό σας και για αγαπημένα πρόσωπα. Κατασκευές με περίσσια αγάπη, μεράκι και  καλαισθησία θα σας ενθουσιάσουν.