“Βασιλικός και Δυόσμος”

“Βασιλικός και Δυόσμος” με άρωμα Μεσογειακό!

Όλα τα νότια προάστια και ειδικά η ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας βιώνουν μια μεγάλη ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα με το περίφημο Ίδρυμα Νιάρχου. Στο πλαίσιο αυτό αναβαθμίζεται μαζί και με τα έργα υποδομής στην περιοχή και το παραλιακό μέτωπο και ο τομέας της εστίασης. Η οικογένεια Πουλαντζακλή μετρά δεκαετίες πλέον στον χώρο της εστίασης με την θρυλική ψαροταβέρνα “Αντωνία”. Από το 2020 όμως και παρά τον κόβιντ, ένα στενό πιο πάνω ήρθε και το αδελφάκι της ο “Βασιλικός και Δυόσμος”.

Με το σλόγκαν “το μυστικό της συνταγής είναι η αγάπη”(!),έφερε και την μεσογειακή κουζίνα υψηλών προδιαγραφών στην περιοχή. Και πάντα με την οικογενειακή εγγύηση αφού όλα τα μέλη της είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ στα μαγαζιά. Στον “Βασιλικός και Δυόσμος” έχεις πολλές επιλογές. Από εξαιρετικά κρεατικά,κλασική μεσογειακή κουζίνα,αλλά και καταπληκτικα ραβιόλια με προσούτο ή ποικιλίες μανιταριών!

Το hot όμως σε επίπεδο κρέατος είναι η μοσχαρίσια στηθοπλευρά μπρεζέ,που είναι ένα καταπληκτικό έδεσμα σιγομαγειρεμένη στην γάστρα για 8 ώρες και με ένα μείγμα βοτάνων και μιρεπουά λαχανικων. Συνοδεύεται με χειροποίητο φρέσκο πουρέ πατάτας και γλάσο από οξύμελο και φυσικά λιώνει στο στόμα σου!

Αυτό που σε εντυπωσιάζει όμως εκτός από την ποιότητα είναι η ευγένεια του προσωπικού,η άνεση στα τραπέζια και το ότι οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες θα είναι από πάνω σου να δουν αν όλα είναι καλά! Για τους νότιους είναι ένα πολύ ωραίο στέκι με ζεστασιά,εξαιρετική ποιότητα και τιμές που αισθάνεσαι σαν να ετοιμάζεις εσύ τα πάντα!

Βασιλικός και Δυόσμος

Ξενοφώντος 179, Καλλιθέα 17674…

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2111829933

https://www.facebook.com/vasilikoskaidiosmos

https://www.instagram.com/vasilikos_kai_diosmos/?fbclid=IwAR15esor4lfZm5CBuLT60ZFihkNbWf5uDpooNMuqRTPPSIjtp3LOXvTu1sI