Στο Λίβερπουλ παρουσιάζει το βιβλίο του ο Πατρινός συγγραφέας Μάριος Μάντζος

Στο Λίβερπουλ θα βρεθεί την προσεχή Πέμπτη (17/08) ο Πατρινός δημοσιογράφος και συγγραφέας, Μάριος Μάντζος, για την επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του για τον Γιούργκεν Κλοπ.

Το «The Social One: Why Jurgen Klopp Was A Perfect Fit For Liverpool» κυκλοφορεί διεθνώς στην αγγλική γλώσσα από τον περασμένο Φεβρουάριο από τον κορυφαίο εκδοτικό οίκο αθλητικών βιβλίων της Αγγλίας, Pitch Publishing.

Ο Μάριος Μάντζος θα παρουσιάσει το βιβλίο του στο περίφημο βιβλιοπωλείο Waterstones στο εμπορικό κέντρο Liverpool ONE που βρίσκεται στην «καρδιά» της πόλης. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο ιστορικός και παρουσιαστής Frank Carlyle και στην παρουσίαση αναμένεται να βρεθεί πλήθος κόσμου της πόλης, ανάμεσά τους και ο George Sephton, επί 50 έτη εκφωνητής του Anfield στους εντός έδρας αγώνες της Λίβερπουλ.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το «The Social One» σκιαγραφεί πώς και γιατί ο Γιούργκεν Κλοπ και η Λίβερπουλ είναι ένας μαγικός συνδυασμός, παρουσιάζοντας ψυχολογικές, κοινωνικές, ακόμη και πολιτικές πτυχές του Γερμανού.

– Εξηγεί πώς ένας άνθρωπος που δεν θα ψήφιζε ποτέ Δεξιά ταιριάζει απόλυτα στο σοσιαλιστικό κοινωνικοπολιτικό προφίλ της πόλης
– Ερευνά τον βαθύ δεσμό μεταξύ του Γερμανού και των οπαδών της Λίβερπουλ
– Περιγράφει πώς ο Κλοπ, με πίστη στις αρχές της συλλογικότητας και αληθινή αγάπη για το συνάνθρωπο, δημιούργησε ένα υπέροχο εργασιακό περιβάλλον

– Πραγματεύεται τη νοοτροπία του Κλοπ να μην τα παρατά ποτέ
– Αποδεικνύει γιατί ο Γερμανός αποτελεί την επιτομή του ηγέτη, παρέχοντας μαθήματα ζωής και τροφή για σκέψη σε όλους
– Εξηγεί γιατί ο Κλοπ αποτελεί τη μετενσάρκωση του αναμορφωτή της Λίβερπουλ Bill Shankly
Το βιβλίο του Πατρινού δημοσιογράφου είναι διαθέσιμο για παραγγελία στην Amazon, καθώς και σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία της Αγγλίας και όχι μόνο.