Ελένη Αδαμοπούλου : «Βαδίζουμε μαζί με καθαρό πολιτικό λόγο»

Η Αδαμοπούλου Ελένη είναι γιατρός Ειδική Παθολόγος . Ως παθολόγος έρχεται σε καθημερινή επαφή τόσο με τον σωματικό πόνο όσο και με τον ανθρώπινο, τον ψυχικό και συναισθηματικό πόνο των ασθενών της.

Όπως αναφέρει : «Τα τελευταία χρόνια οι συμπολίτες μου έχουν βιώσει τον μαρασμό , την μιζέρια , την αναξιοπρέπεια, την φτωχοποίηση, την ανασφάλεια σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Δεν υπάρχει ένας τομέας στον οποίο μπορούν να σταθούν ,ώστε να νιώσουν περήφανοι ή να βασιστούν, ώστε να συνεχίσουν την ζωή τους με αισιοδοξία.

Βιώσαμε ένα κράτος – καθεστώς στο οποίο η έννοια της δικαιοσύνης , της ανάπτυξης , της ασφαλείας , της υγείας , της παιδείας αφορούσε τους λίγους και ημέτερους και σε καμία περίπτωση το σύνολο του κόσμου . Βιώσαμε κουπόνια αναξιοπρέπειας , επίδειξη πλουτισμού από τους κυβερνώντες, απαξίωση των υπαλλήλων του δημοσίου , απευθείας αναθέσεις , πρόστιμα και απόδοση ευθυνών και ενοχών σε απλούς ανθρώπους , ανηθικότητα να επιβραβεύεται , πολιτισμό να τσιμεντώνεται , εισόδημα να υποτιμάται , ζωή να παρακολουθείται , να στοχοποιείται και να υπονομεύεται.

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ των 11 σημείων και με την υπόσχεση της άμεσης ανακούφισης μέσα στις πρώτες 50 μέρες είναι η όαση που επιθυμεί ο καθένας μας , είναι ένα προγραμμα που κοστολογήθηκε , ώστε να είναι βιώσιμο , αλλά κυρίως είναι ένα προγραμμα που ενέσκυψε πάνω στα σημεία που πραγματικά πονάει η Ελληνική κοινωνία .

Ως γιατρός , ως μητέρα και σύζυγος, ως άνθρωπος με κοινωνικό πρόσωπο στην κοινωνία της Αχαΐας , με καθαρότητα στον λόγο και με συνέπεια λόγων και πράξεων , θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα σταθώ δίπλα σας να διεκδικήσουμε τη ζωή μας και την αξιοπρέπεια μας πίσω . Θέλω τη στήριξη της ψήφου σας για να ξαναχτίσουμε ό,τι μας γκρέμισαν τα 4 τελευταία χρόνια ! Κάθε ψήφος σας είναι ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα ενός πιο κοινωνικού , πιο δίκαιου , πιο ηθικού κράτους . Ελάτε μαζί μου και θα σταθώ δίπλα σας , όπως έκανα όλα τα χρόνια της ζωής μου». Η 21η Μαΐου δεν θα είναι μόνο ημέρα γιορτής και ευχών για τους εορτάζοντες, αλλά και ημέρα γιορτής για την κοινωνία, την Δημοκρατία, ημέρα, που θα επικρατήσει η Δικαιοσύνη Παντού.

Η 21η Μαΐου θα καταγραφεί στο καλεντάρι ως η ημέρα, που ο λαός με την ψήφο του γύρισε την πλάτη στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η κλεψύδρα ξεκίνησε να μετράει αντίστροφα για το τέλος της ανεπαρκούς κυβέρνησης των “αρίστων” μετά την επίσημη προκήρυξη των εθνικών εκλογών. Ο αγώνας όλων μας -μελών και φίλων του κόμματος- των συνοδοιπόρων μας για μια δημοκρατική, προοδευτική κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό.

Στις επαφές μας με τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους αγρότες, τους εκπαιδευτικούς, τους υγειονομικούς,τους άνεργους, τη νεολαία αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα. Με τον καθαρό πολιτικό μας λόγο και με τις κοστολογημένες προγραμματικές μας θέσεις απαντάμε στη δύσκολη καθημερινότητα των πολιτών, μια καθημερινότητα, που είναι χειρότερη από αυτή, που έζησαν την περίοδο των μνημονίων. Βαδίζουμε μαζί με καθαρό πολιτικό λόγο, με την αλήθεια και το δίκιο.

Στις 21 Μαΐου όλοι θα πρέπει να προσέλθουμε μαζικά στις κάλπες και με την ψήφο μας να καταδικάσουμε την κυβέρνηση των “αρίστων” και των “εκλεκτών” τους, ώστε το ξημέρωμα της 22ης Μαΐου η χώρα να γυρίσει σελίδα, ο λαός να γυρίσει την πλάτη στην αδικία και με την ψήφο του να επικυρώσει τον σχηματισμό μιας προοδευτικής κυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ νικητή και πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα για Δικαιοσύνη Παντού.

Η Αχαία δεν ξεχνά και θα γυρίσει την πλάτη στην κ. Κεραμέως για την κατάργηση της Νομικής Σχολής στην Πάτρα, στον κ. Καραμανλή για την ακύρωση των εργολαβιών στο Πάτρα- Πύργος, την καθυστέρηση 3 ετών για την επανέναρξη του έργου, για την σιδηροδρομική γραμμή, που θα έφτανε στην Πάτρα, αλλά η υπογειοποίηση και το έργο έμειναν στις μακέτες, στους κ.κ. Παναγιωτόπουλο και Σταϊκούρα για την αδράνεια στην λειτουργία του εργοστασίου στην ΕΒΟ Αιγίου, στον κ. Πλεύρη για την αποψίλωση των νοσοκομείων του νομού.

Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ψηφίζουμε μια προοδευτική- δημοκρατική κυβέρνηση, που έχει στόχο να εγκαθιδρύσει στη χώρα τη Διαφάνεια, τη Δικαιοσύνη, τη Δημοκρατία, μια κυβέρνηση, που θα αναγεννήσει την Ελλάδα, θα ανατάξει την οικονομία με μείωση των τιμών και αύξηση των μισθών, που θα στηρίξει την κοινωνία, θα ρυθμίσει το Δημόσιο χρέος και θα λογοδοτεί απέναντι στον λαό, δεν θα είναι ένα κομματικό καθεστώς, αλλά ένα κοινωνικό κράτος.

Στις 21 Μαϊου με την ψήφο σου διεκδικείς όσα σου αξίζουν, γιατί ο καθένας είναι η/ο πρωταγωνιστής αυτής της πολιτικής και κοινωνικής αλλαγής, που αξίζει η Ελλάδα και η Αχαΐα μας!

Πάμε όλοι μαζί δυναμικά για να έρθει #ΔικαιοσύνηΠαντού
#Γυρνάμε_την_πλάτη_στην_αδικία
#ΣΥΡΙΖΑΠΣ μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε
#Η_κοινωνία στην πρώτη γραμμή
#Η_Αχαία_ψηλά
#υγεια_για_ολους
Ελένη Αδαμοπούλου- Κωστακιωτη

Υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία

Στο “Πατρινόραμα” που κυκλοφορεί στις 18 Μαΐου 2023