ΚΑΤΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ ΣΤΟ “ΠΑΤΡΙΝΟΡΑΜΑ”: «Γυμνή φωτογράφιση; Ναι, αν ήταν για καλό σκοπό!»

 H «STAR ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ» ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΩΝ» ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟ «Π» ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

 

 

Όμορφη, απαστράπτουσα, μορφωμένη και πλέον και …εστεμμένη! Η Ελληνίδα καλλονή, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γερμανία αλλά ζει και εργάζεται στην Κρήτη, στέφθηκε πανάξια «Star Ελληνική  Ομορφιά», στα φετινά «Ελληνικά Καλλιστεία» του Νίκου Μπάμπαλη.

Ξεδιπλώνει στο «πατρινόραμα» τα «θέλω» και τα «πιστεύω» της. Καθηγήτρια Γερμανικής Φιλολογίας, με αγάπη και πάθος για το λειτούργημά της, αλλά παράλληλα και βλέψεις για μια καριέρα στο χώρο της μόδας, της πασαρέλας, γιατί όχι -όπως παραδέχεται- και στο χώρο της τηλεόρασης!

Η θεληματική και μειλίχια «Star», κέρδισε τις εντυπώσεις και την ουσία στο φετινό απαιτητικό διαγωνισμό, που προσέλκυσε πανέμορφες κοπέλες από ολόκληρη την Ελλάδα!

Απολαύστε την, τόσο στις απαντήσεις που μας έδωσε, όσο και στις εντυπωσιακές φωτογραφήσεις της!

 

Συνέντευξη στον Παναγιώτη Ρηγόπουλο

 

 

 

 

«ΟΜΟΡΦΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ»

 

-Τι σημαίνει και πως εκλαμβάνεται από εσάς, η έννοια της ομορφιάς;

Η ομορφιά, είναι υποκειμενική. Θα μπορούσα να πω, ότι όμορφοι είμαστε όλοι μας ο καθένας ξεχωριστός και μοναδικός, ξεχωριστή προσωπικότητα. Σε ένα φωτεινό πρόσωπο πηγάζει και η αύρα της ψυχής,  η οποία συμβαδίζει τονίζοντας την εμφάνιση.

-Στις μέρες μας κυριαρχεί η εικόνα, που δυστυχώς ποδηγετει και επικαλύπτει την ουσία. Ποια είναι η γνώμη σας για το «φαίνεσθαι» και το «είναι»;

Πρέπει να σταματήσει το Bullying και οι διακρίσεις στα σώματα των ανθρώπων. Ο καθένας είναι αυτό που είναι και γεννήθηκε. Το σώμα είναι ναός της ψυχής. Πρέπει να σεβόμαστε την εικόνα των συνανθρώπων όποια και να είναι αυτή. Στα μάτια του καθενός είμαστε διαφορετικοί και πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι να μας αγαπάνε, γι αυτό που είμαστε!

-Έχετε ακολουθήσει το δρόμο της Γερμανικής φιλολογίας και διδάσκετε παιδιά. Πόσο «απέχει» αυτός ο δρόμος, από το χώρο της ομορφιάς και της μόδας;

Ο δρόμος της γνώσης είναι δρόμος του να σέβεσαι και να αγαπάς αυτό που είσαι, τον εαυτό σου, τις αξίες σου. Δεν σε εμποδίζει να συμβαδίζουν: “νους υγιής εν σώματι υγιεί.” Δεν είπε κάποιος ότι αν διαθέτεις δεξιότητες και χαρίσματα που μπορείς να καλλιεργήσεις (π.χ στο χώρος της μόδας), μένεις πίσω στο μυαλό και στη μόρφωση.  Ίσα – ίσα, όταν έχεις όλο το πακέτο σκέφτεσαι πιο ώριμα με το νου και μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα.

 

 

«ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!

 

 Μετά τον τίτλο που κατακτήσατε, σας άνοιξε η …όρεξη για μεγαλύτερες διακρίσεις στο χώρο της ομορφιάς;

Εννοείται! Η εξέλιξη είναι απαραίτητη στη ζωή. Θα ήθελα να λάβω μέρος και σε μεγαλύτερες διακρίσεις στο χώρο της ομορφιάς στο εξωτερικό και γιατί όχι να ασχοληθώ και με την τηλεόραση! Οι διακρίσεις δεν περιορίζονται μόνο στους διαγωνισμούς, σου ανοίγουν δρόμους για να εξελιχθείς και σε άλλους σχετικούς τομείς.

Η εικόνα που έχει περάσει στην κοινή γνώμη για τα μοντέλα, μήπως τελικά αδικεί τη γυναίκα; 

Μια μορφωμένη γυναίκα και μια όμορφη παρουσία, δεν θέλουν πολλά λόγια σε κάθε ευκαιρία της ζωής. Και πάντα το όμορφο για τον καθένα είπαμε είναι κάτι διαφορετικό, εξαρτάται από το πως το αντιλαμβάνομαστε και το βλέπουμε. Εμείς ως μοντέλα δίνουμε κάποια πρότυπα, αλλά εσείς δίνετε τα φώτα, του πως να είστε και να συμπεριφέρεστε στη ζωή σας ως ολοκληρωμένες προσωπικότητες.

Ξέρουμε όλοι πόσο δύσκολος είναι ο ρόλος μιας Γυναίκας. Εμείς έχουμε όμως τα φώτα να βρισκόμαστε πάντα στο επίκεντρο, γιατί μπορούμε και το έχουμε αποδείξει σε όλους τους τομείς της ζωής. Γιατί εμείς είμαστε που φέρνουμε και τη ζωή σε αυτόν τον κόσμο. Νιώθω ότι είμαστε ευλογημένες!

 

«ΝΙΩΘΩ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ»

 

-Ποια είναι η γνώμη σας για την τηλεοπτική εκπομπή «Bachelor»; Μήπως τελικά και η ίδια η γυναίκα, υποβαθμίζει το ρόλο της, λαμβάνοντας μέρος σε τέτοιου ύφους παραγωγές;

Το Bachelor είναι όπως όλα τα ριάλιτι. Οι πρωταγωνιστές ξέρουν τι τούς περιμένει,  επιλογή τους είναι να συμμετέχουν ή όχι. Θεωρώ λίγο κιτς να τσακωνόμαστε όλες έναν άντρα και να περιμένουμε ποια θα επιλέξει. Ξέρετε ότι ουσιαστικά στη ζωή, η γυναίκα επιλέγει και όχι ο άντρας. Όποτε, πάρτε το …χαλαρά και ψυχαγωγικά!

  • Ποιο χάρισμα δεν έχετε και θα θέλατε να το είχατε;

Νιώθω χαρισματική και ευλογημένη στη ζωή μου. Αυτό που ήθελα πιο πολύ είναι να μπορώ να βοηθήσω ανθρώπους που με έχουν ανάγκη και να μπορώ να αλλάξω τον κόσμο. Να είμαστε όλοι καλά, όχι οι μισοί έτσι και οι άλλοι μισοί αλλιώς. Αν είχα χρήματα, θα βοηθούσα όσο μπορούσα όπου με έχουν ανάγκη!

  • Ποια είναι η ιδανική συνθήκη ευτυχίας για εσάς;

Ιδανική συνθήκη ευτυχίας για εμένα, είναι να πετυχαίνω τους στόχους μου και να προχωράω.

  • Τι ρόλο παίζουνε τα χρήματα στη ζωή σας; Πόσο σας δελεάζουν;

Τα χρήματα είναι το μέσο να κάνεις την ζωή σου καλύτερη, να έχεις τις παραπάνω ανέσεις, αλλά δεν είναι ο σκοπός της ζωής.  Καλό είναι να έχουμε χρήματα, δεν είναι όμως το παν. Υπάρχουν πράγματα που δεν αγοράζονται με αυτά, όπως: Η υγεία, η ευτυχία και η αγάπη.

 

 

«Η ΛΕΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ!»

Τι σημαίνει για εσάς η λέξη «πατρίδα»;

Πατρίδα είναι λέξη Ιερή! Αγαπώ την πατρίδα μου. Και μάλιστα σαν Ελληνίδα του εξωτερικού, μιας και γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Γερμανία, η χώρα μου σημαίνει πολλά: Συγκίνηση,  δυνατούς χτύπους καρδιάς, Δέος!

Ποια είναι η άποψης σας για το γυμνό, στο χώρο της μόδας; Τι θα απαντούσατε σε μια σχετική πρόταση φωτογράφισης, με δελεαστική οικονομική αμοιβή;

Πιστεύω ότι ο χώρος της μόδας έχει πολλές πτυχές εξέλιξης και πορείας,  άλλοτε καλούμαστε να συμβαδίσουμε με το κύμα της εποχής. Προσωπικά νομίζω, ότι είναι θέμα και επιλογή του καθενός. Πως αισθάνεται με το σώμα του, γυμνό η ντυμένο. Προσωπική μου άποψη είναι μια γυναίκα ντυμένη είναι πιο σέξι, διότι διεγείρει της αισθήσεις και την φαντασία σε σχέση με μια κοπέλα τελείως γυμνή, η οποία είναι αυτό που βλέπετε και τέλος.

Δεν κατηγορώ τίποτα, εγώ όμως δεν θα έκανα μια τελείως γυμνή φωτογράφιση αν δεν υπήρχε ουσιαστικό κίνητρο. Όχι, για τα χρήματα δεν θα το έκανα. Για καλό σκοπό όπως έχουν γίνει κατά καιρούς, ναι θα το τολμούσα.

  • Ποιο είναι το πρώτο χαρακτηριστικό που προσέχετε σε έναν άνδρα; Τι πρέπει να έχει για να σας γοητεύσει; Τι είναι αυτό που αρκεί, για να σας απογοητεύσει;

Το κύριο χαρακτηριστικό σε έναν άντρα για μένα θα ήταν να είναι καλός άνθρωπος και να εμπνέει εμπιστοσύνη. Να νιώθω ασφαλής δίπλα του στη πορεία της ζωής. Απογοήτευση παίρνεις από τον άντρα ο οποίος δε σε υπολογίζει, δεν ξέρει τι θέλει, είναι βίαιος και λέει ψέματα. Που τα λόγια και οι πράξεις του, δεν λένε να συμβαδίσουν.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΣΤΟ “ΠΑΤΡΙΝΟΡΑΜΑ” ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ, ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ