Παρουσία του 2ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Πάτρας στην OΠΑΠ MARATHON EXPO

Στη μεγάλη γιορτή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας δίνει το «παρών» ο 2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος της Πάτρας, που θα διοργανωθεί σε μια πρωτοποριακή διαδρομή στην Αχαϊκή πρωτεύουσα στις 7 Απριλίου 2024.

Ο Patras Half Marathon λειτουργεί ήδη περίπτερο στις εγκαταστάσεις του OPAP MARATHON EXPO 2023 στο κλειστό γυμναστήριο Φαλήρου (εγκατάσταση τάε κβον ντο), εκεί όπου οι φίλοι του κλασικού αθλητισμού και του δρομικού κινήματος θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το σπουδαίο μίτινγκ της προσεχούς Άνοιξης στην Πάτρα, αλλά και να κλείσουν από τώρα μια θέση στη μεγάλη δρομική γιορτή, καθώς οι εγγραφές είναι ανοιχτές στην ιστοσελίδα patrashalfmarathon.gr (συγκεκριμένα στο λινκ: https://patrashalfmarathon.gr/races).

Ο Αγώνας φιλοξενείται στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και θα λειτουργεί μέχρι και το Σάββατο το απόγευμα. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παραλαμβάνουν ενημερωτικό υλικό. Θυμίζουμε ότι όσοι κάνουν νωρίς την εγγραφή τους θα επωφεληθούν και από τις μειωμένες τιμές.

Ο Διεθνής Ημιμαραθώνιος της Πάτρας θα περιλαμβάνει κι αυτήν τη φορά τρεις αγώνες: τον αγώνα των 21 χλμ. σε μια διαδρομή που συνδυάζει το θαλάσσιο μέτωπο με τον αστικό ιστό της Πάτρας, τον αγώνα των 5 χλμ. και τον αγώνα για τα παιδιά, σε διαδρομή 1 χλμ.

Η παρουσία μας στην “Marathon Expo” αντανακλά την αφοσίωσή μας στην προώθηση του δρομικού αθλητισμού και στην ανάπτυξη του κοινού που ενθαρρύνει την αγάπη για τον αθλητισμό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες που επισκέφτηκαν το περίπτερό μας και εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τον 2ο Ημιμαραθώνιο Πάτρας.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε μικρούς και μεγάλους, σε άνδρες και γυναίκες από την περιοχή μας, αλλά και από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό να γίνετε μέρος της ιστορίας του Αγώνα μας και να μοιραστείτε μαζί μας τη χαρά που δίνει η συμμετοχή σε μια γιορτή του δρομικού αθλητισμού.