Συνάντηση της Υφυπουργού Μεταφορών Χριστίνας Αλεξοπούλου  με τον  Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης για την αποκατάσταση της Γραμμής Διακοπτό – Καλαβρύτων

Η Υφυπουργός Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βουλευτή Μαγνησίας, Χρήστο Τριαντόπουλο και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ), Παναγιώτη Τερεζάκη. Η συνάντηση επικεντρώθηκε στην ενίσχυση που μπορεί να παράσχει το Υπουργείο Μεταφορών σε συνεργασία με το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής, προκειμένου να υποστηριχθεί η αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας της τοπικής σιδηροδρομικής γραμμής Διακοπτό – Καλάβρυτα μετά τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές. Ο Oδοντωτός Διακοπτού – Καλαβρύτων είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την τοπική κοινωνία καθώς αποτελεί τον σύνδεσμο των τοπικών περιοχών με το εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο και αναδεικνύει τον πολιτιστικό και ιστορικό πλούτο της περιοχής.

Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση εξέφρασαν την πρόθεσή τους για την εκκίνηση των αναγκαίων ενεργειών προκειμένου να αποκατασταθεί άμεσα η ανεμπόδιστη λειτουργία της γραμμής Διακοπτό – Καλάβρυτα.