Το πανελλαδικό γαστρονομικό περιοδικό “ΕΥ ΖΗΝ” έρχεται σε νέα καλοκαιρινή έκδοση

Η gourmet cuisine, ο απόλυτος ορισμός της γευστικής εμπειρίας, θα χρωματίζει τη νέα καλοκαιρινή έκδοση του πανελλαδικού περιοδικού “ΕΥ ΖΗΝ”.

Στα χνάρια της πολυδιάστατης Γαλλικής fine dining κουζίνας, η καλοκαιρινή έκδοση της gourmet cuisine του “ΕΥ ΖΗΝ”, φιλοξενεί τον 2* Michelin Chef του εμβληματικού εστιατορίου Σπονδή, Άγγελο Λάντο, έναν από τους πιο καινοτόμους εκπροσώπους της.

H Kυκλαδίτικη ομορφιά της Σαντορίνης και ο γευστικός της πλούτος αναδεικνύεται μέσα από ένα μοναδικό ταξίδι με οδηγό τον Chef Φάνη Μαικαντή του Panigyri Festival Food και τη δημοσιογράφο-ξεναγό Κατερίνα Καρσιώτη. Στο εστιατόριο Panigyri Festival Food η γαστρονομική εμπειρία…έχει μνήμη περικλείοντας αυθεντικές γεύσεις και αρώματα σε ένα ανατρεπτικό μενού έξι πιάτων ενεργοποιώντας όλες τις αισθήσεις.

Η συγγραφέας του best seller Ρίζα μ’ και Chef Σόφη Ουργαντζίδου μοιράζεται με τους αναγνώστες του “EY ZHN” συνταγές και tips για νόστιμες χειροποίητες Ποντιακές πίτες.

Και φυσικά ο Κωνσταντίνος Κωβαίος, Executive Chef στα ξενοδοχεία London και Athens Coast δημιουργεί ευφάνταστες γεύσεις με θέα!

 

Έρχεται το τεύχος Ιουλίου με άρωμα καλοκαιριού που θα μας ταξιδέψει σε μέρη που μπορούμε να απολαύσουμε την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία!