Βραδιά των Νικητών στο Θερινό Χάραμα στις 20 Ιουνίου

Ο Όμιλός Μέσων Plus Media και ο ΣΠΟΡ FΜ Πάτρας 96,3, το κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο της Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνουν για 6ή χρονιά, τον ετήσιο θεσμό
της «Βραδιάς των Νικητών».
Φέτος οι Νικητές της Αχαΐας γιορτάζουν στο Θερινό Χάραμα!!!
Η μεγάλη γιορτή πλησιάζει και αναμένεται να είναι μια βραδιά γεμάτη συγκινήσεις και τιμές για τους κορυφαίους αθλητές της Αχαΐας για τη σεζόν που πέρασε.
Η «Βραδιά των Νικητών», ο θεσμός που τιμά τις προσπάθειες, τον κόπο και την αφοσίωση των αθλητών της Αχαΐας, είναι αφιερωμένη στη μεγάλη οικογένεια του αθλητισμού της περιοχής, αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας τα θετικά πρότυπα των νέων σήμερα, και αναδεικνύοντας τα σπουδαία παραδείγματα προς μίμηση τόσο στον αθλητικό χώρο όσο και έξω από αυτόν. Όλοι οι «Νικητές» αξίζουν την επιβράβευση όλων μας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο μοναδικό «Χάραμα Θερινόν» και θα φιλοξενήσει σημαντικούς προσκεκλημένους από τον ευρύτερο ελληνικό αθλητικό τοπίο, την κυβέρνηση, την τοπική αυτοδιοίκηση και όλο αθλητικό γίγνεσθαι της περιοχής.
Παρουσιαστές και οικοδεσπότες της εκδήλωσης θα είναι όλη η δημοσιογραφική ομάδα του ΣΠΟΡ FΜ Πάτρας 96,3.
Μετά τις απονομές των βραβείων θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα προσφέροντας διασκέδαση σε όλους τους παρευρισκόμενους, στους λατρεμένους ρυθμούς του Δήμου Αναστασιάδη και της μουσικής του παρέας, με τις εκρηκτικές Τάνια Καρρά και Έμιλυ. Η γιορτή κορυφώνεται και το κέφι απογειώνεται!
Ας είμαστε όλοι εκεί για να τιμήσουμε τους αθλητές μας και να γιορτάσουμε μαζί τους τις επιτυχίες και τα επιτεύγματά τους.
Ώρα προσέλευσης 8.30 – ώρα έναρξης 9.00. Έναρξη καλλιτεχνικού προγράμματος 23.30
Όλοι όσοι επιθυμούν να παραβρεθούν στην μεγάλη αυτή γιορτή θα πρέπει να φροντίσουν εγκαίρως να προμηθευτούν τη δωρεάν πρόσκληση τους από τα γραφεία του ΣΠΟΡ FM Πάτρας.
Όσoι θέλουν να παρακολουθήσουν το μουσικό μέρος μετά το τέλος των απονομών, θα έχουν ειδική τιμή φιάλης 90€/4 άτομα.
Πληροφορίες – Κρατήσεις: Μαρία Καραγεωργοπούλου, 6987154353 ή στο 2610229110.